Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe, Matheus Saldanha transferinde teklifini artıracak

Fenerbahçe, ara transfer döneminde hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz günlerde Partizan forması giyen Matheus Saldanha'yı gündemine almıştı.

Fenerbahçe, Matheus Saldanha transferinde teklifini artıracak

Fenerbahçe, ara transfer döneminde hücum hattını güçlendirmek amacıyla Partizan'ın oyuncusu Matheus Saldanha için büyük bir teklif hazırlığı yapıyor. Sırp ekibi tarafından reddedilen 6 milyon Euro'luk teklifi sonrasında, sarı-lacivertliler 24 yaşındaki Brezilyalı forvet için yeni bir teklif sunmayı planlıyor.

Fotomaç'ın haberine göre, Fenerbahçe, kış transfer döneminde öncelikli olarak stoper ve orta saha mevkilerine takviye yaparken, hücum hattını güçlendirmek adına da çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Partizan forması giyen Matheus Saldanha'nın transferi için harekete geçen sarı-lacivertliler, Sırp ekibinin önceki teklifini reddetmesi üzerine yeni bir girişimde bulunacak.

Brezilyalı golcü için daha önce Partizan'a 6 milyon Euro bonservis bedeli öneren Fenerbahçe'nin, bu teklifini güncelleyerek oyuncuyu transfer etmeye çalışacağı belirtiliyor. Saldanha, Torino ve Sevilla gibi kulüplerin de ilgisini çekmiş durumda.

Fenerbahçe'nin, Sebastian Szymanski transferinde olduğu gibi Saldanha'yı da geleceğe yönelik bir yatırım olarak gördüğü ifade ediliyor. Sarı-lacivertli kulübün, bu transferde 8 milyon Euro'ya kadar çıkabileceği bildiriliyor.

Matheus Saldanha, bu sezon Partizan formasıyla 18'i lig olmak üzere toplamda 24 maça çıkarken, 15 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.


Haber Kaynağı : 12punto

Ara transfer dönemi Fenerbahçe Matheus Saldanha Transfer