Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

Fenerbahçe, yeni transferi Filip Kostic'i açıkladı

Fenerbahçe, Juventus forması giyen Filip Kostic'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Sarı-lacivertiler, Juventus'la Filip Kostic'in transferi için prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Fenerbahçe, yeni transferi Filip Kostic'i açıkladı

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Sırp kanat oyuncusu Filip Kostic ve kulübü Juventus ile satın alma opsiyonlu olarak kiralık anlaşmasına vardı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, Filip Kostic'in kiralık transferi konusunda kulübü Juventus FC ve oyuncu ile prensip anlaşmasına varmıştır. Kostic sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul'a davet edilmiştir"

31 yaşındaki futbolcunun bu akşam İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

FILIP KOSTIC'IN KARİYERİ

Futbol kariyerine ülkesinin Kragujevac takımında başlayan Filip Kostic sonrasında Radnicki, Groningen, Stuttgart, Hamburg ve Eintracht Frankfurt formalarını giydi.

Filip Kostic, 2022-2023 sezonunda 15 milyon Euro'ya Juventus'a Transfer oldu. Kostic, İtalyan devinde 87 maçta 3 gol, 15 asistlik performans sergiledi.

FENERBAHÇE'NİN BU SEZONKİ TRANSFERLERİ

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transferinde kadrosuna 7 takviye yaptı.

Sarı-lacivertliler Youssef En-Nesyri, Çağlar Söyüncü, Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın, Sofyan Amrabat, Levent Mercan ve Cenk Tosun transferlerini daha önce duyurdu.



Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Filip Kostic