Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe'de 2 Nisan öncesi Samandıra'da kritik toplantı

Fenerbahçe'de 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi görüşmeler aralıksız devam ediyor. Kulüp Başkanı Ali Koç, bugün Samandıra'da futbolcularla bir araya gelerek gündemdeki konuları ele alacak.

Fenerbahçe'de 2 Nisan öncesi Samandıra'da kritik toplantı

Fenerbahçe'de ligden çekilmenin de dahil olmak üzere diğer gündem başlıklarını 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurul toplantısında karar verecek. Başkan Ali Koç'un futbolcuların ve teknik kadronun görüşlerini de dinleyeceği bildirildi.

NtvSpor'da yer alan habere göre, Koç, daha önce yaptığı açıklamada, kulübün eski yöneticileriyle bir araya geldiğini ve dün de yüksek divan kurulu toplantısında konuştuğunu belirtmişti.

Sponsorlar, SPK ve Ziraat Bankası ile de görüşmelerin sürdüğünü vurgulayan Koç, "Yarın (bugün) bu oyunun esas öznesi olan futbolcularımız ve teknik kadromuzla Samandıra'da buluşacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Samandıra'daki görüşmede, futbolcuların ve teknik kadronun ligden çekilme konusundaki görüşleri alınacak ve 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurulda bu görüşler doğrultusunda bir karar verilecek.


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Koç Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu