Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe'de başkanlık için çarpıcı iddia: Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'ı aday gösterecek mi?

Fenerbahçe muhabiri Ferudun Niğdelioğlu, Fenerbahçe'de Kongre süreci yaklaşırken, eski başkan Aziz Yıldırım'ın eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı aday gösterebileceğini iddia etti.

Fenerbahçe'de başkanlık için çarpıcı iddia: Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'ı aday gösterecek mi?

Sansürsüz Futbol Youtube kanalına konuşan Fenerbahçe muhabiri Ferudun Niğdelioğlu, Fenerbahçe'de yaklaşan Kongre öncesi çarpıcı bir iddiada bulundu.

Eski başkan Aziz Yıldırım'ın eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı aday gösterebileceğini iddia eden Niğdelioğlu şunları söyledi:

"SAADETTİN SARAN BELKİ SON DAKİKA ÇEKİLECEK"

"Fenerbahçe'de neden bir futbolcu başkan olmuyor, yakın da aday da olabilir. Her şeyin zamanı var. Ali Bey 'aday olmayacağım' diyordu, 'asla, asla demeyeceğim' diyordu. Acun Ilıcalı'yı yönetime alıyor. Saadettin Saran'ın yönetiminden birkaç kişiyi alacak.

Saadettin Saran belki son dakikada çekilecek. Biri aday olmayacak diyor, biri şartlar ne olursa olsun aday olacak diyor.

Aziz Bey tarafında, 'Ali Bey ringe çekmeye çalışıyor' diyenler var. Bir kez daha ringde yere sereyim düşüncesi var.

AYKUT KOCAMAN ADAY OLACAK MI?

Aykut Kocaman'ı aday çıkarabilir mi Aziz Yıldırım? Bence en doğru işi yapar. Ali Koç'u parayla yenebilecek isim yok. Mehmet Ali Aydınlar zaten çıkmıyor. Aziz Bey, Aykut Kocaman'ı son dakika başkan adayı yapıp altına da muhteşem bir yönetim kurulu koyup diyebilir mi Beckenbauer gibi Özkan Sümer gibi. Olur mu? 

Piyasada camiada bu çok konuşulmaya başlandı. Aziz Yıldırım'ın destekleyeceği kişi olabilir mi? Olabilir. Fenerbahçe'de başkan adaylığı bir yarıştır." 


Haber Kaynağı : 12punto

Ferudun Niğdelioğlu Aykut Kocaman Ali Koç Saadettin Saran Mehmet Ali Aydınlar