Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek yerine Krunic'e son şans!

Sakatlanan İsmail Yüksek'in yerine Mert Hakan Yandaş da düşünülüyor olsa da, İsmail Kartal'ın planı Rade Krunic'e son şans vermek. Tecrübeli teknik adam, Boşnak orta sahadan kalan 4 haftada hareketli ve presli bir oyun bekliyor. Krunic'e "Sana inanıyoruz" mesajı veren Kartal, Krunic'in bu şansı iyi değerlendirmesini istiyor.

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek yerine Krunic'e son şans!

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe takımında, İsmail Yüksek’in sakatlığı teknik heyeti zor durumda bıraktı. Sarı lacivertliler, Beşiktaş ile oynanan derbi maçta ayak bileği bağında kopma meydana gelen İsmail’in yerine kimin oynayacağı da merak konusu oldu.

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre; yerli çözüm olarak Mert Hakan Yandaş masada ancak teknik patron İsmail Kartal’ın A planı daha farklı. Kartal, kadroya katılmasını ısrarla istediği ve ara transfer döneminde imza attırılan Rade Krunic’le kalan dört haftayı geçirmeyi düşünüyor. Tecrübeli teknik adam, uyum sorunu yaşayan ve şu ana kadar beklentilerin altında kalan Krunic’i kazanmak için düğmeye bastı.

30 yaşındaki orta saha oyuncusuyla bir görüşme yapan İsmail Kartal’ın, Krunic’e “Artık kaliteni gösterme zamanı” diyerek hedeflerini ve kalan haftalardaki rolünü anlattığı belirtildi. Kartal, Boşnak yıldızdan hareketli ve pres özelliğini öne çıkarır bir futbol beklediğini ifade etti. Sarı lacivertli teknik adam, Rade Krunic’e “Kalan 4 haftada senin kalitene ihtiyacımız var. Sana inanıyoruz” mesajını verdi.


Haber Kaynağı : 12punto

Ara transfer dönemi Beşiktaş Fenerbahçe İsmail Kartal İsmail Yüksek Mert Hakan Yandaş Rade Krunic