Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0624
Dolar
Arrow
34,1295
İngiliz Sterlini
Arrow
44,5429
Altın
Arrow
2955,0000
BIST
Arrow
9.002

Fenerbahçe'de kongreye doğru: Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın yönetim listesi netleşiyor!

Fenerbahçe'de sezon sonu başkanlık için yarışacak olan Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın yönetiminde yer alacak isimler netleşmeye başladı.

Fenerbahçe'de kongreye doğru: Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın yönetim listesi netleşiyor!

Süper Lig'de şampiyonluk şansını mucizlere bırakan Fenerbahçe'de gözler bir yandan da sezon sonunda yapılacak olan seçimli olağan kongreye çevrildi.

2018'de başkanlık yarışını Ali Koç'a kaybeden Aziz Yıldırım, aday olma kararı aldı.

Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında geçecek olan başkanlık seçiminde iki aday da yönetim listesini şekillendirmeye başladı.

Sözcü'de yer alan habere göre; Koç cephesi, güçlü iş insanlarıyla temasta. Eski başkan adaylarından Hulusi Belgü, 1907 Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Rıfat Perahkaya, Akfen YK Başkanı Hamdi Akın ve Yükselen Çelik YK başkanı Barış Göktürk listede yer alacak.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın da büyük oranda ikna olduğu belirtiliyor.

SON TARİH 23 MAYIS

Aziz Yıldırım ise 20 yıllık başkanlık döneminde yanında yer alan isimlere öncelik veriyor.

Yıldırım’ın; Mahmut Uslu, Mithat Yenigün, İlhan Ekşioğlu, Önder Fırat, Ozan Balaban ve Selim Kosif ile yola çıkacağı öğrenildi.

Efsane başkan, Göksel Paslanmaz Çelik YK Başkanı Selim Akgül gibi iş insanlarının yanı sıra Bilfen Şirketler Topluluğu Başkanvekili Fatih Öztürk ve ekonomist Murat Salar’ı da yönetimine alıyor.

Adayların yönetim kurulu listeleri 23 Mayıs’ta Yüksek Divan Kurulu’na bildirilecek.

MOURINHO-CONTE TAKIMA DOPİNG OLDU

Sarı-Lacivertliler'de başkan adaylarının Jose Mourinho ve Antonio Conte gibi dünyaca ünlü teknik adamlarla görüşmesi, futbolculara doping etkisi yarattı.

Mourinho’nun Fenerbahçe maçlarını izlemesi ve gelecek sezonla ilgili notlar çıkardığının açıklanmasıyla özellikle yabancı futbolcuların Galatasaray derbisi öncesi daha motive olduğu öğrenildi.

İsmail Kartal ile sorun yaşayan Edin Dzeko’nun da kariyerli bir teknik adam gelmesi halinde takımda kalmaya sıcak bakacağı konuşuluyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Acun Ilıcalı Ali Koç Aziz Yıldırım Fenerbahçe