Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5658
Dolar
Arrow
33,9499
İngiliz Sterlini
Arrow
44,6408
Altın
Arrow
2814,0000
BIST
Arrow
9.577

Fenerbahçe'de Stefan Savic sesleri

Sezonun ilk yarısını lider kapatan Fenerbahçe, savunma hattına takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertlilerin gündemindeki isim, Atletico Madrid forması giyen Stefan Savic.

Fenerbahçe'de Stefan Savic sesleri

Fenerbahçe, sezonun ilk yarısını lider tamamlamasının ardından defans hattını güçlendirmek adına transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı lacivertli ekip, Atletico Madrid forması giyen tecrübeli stoper Stefan Savic'i transfer etme konusunda adımlar atıyor.

T24'ün haberine göre,32 yaşındaki Karadağlı stoper, Atletico Madrid ile olan sözleşmesinin Haziran 2024'te sona ereceği bir dönemde Fenerbahçe'nin radarına girmiş durumda. Savic'in deneyimi ve kalitesi, Fenerbahçe'nin savunma hattına önemli bir katkı sağlayabileceği düşünüldüğü kaydedildi.

Fenerbahçe'nin önceki transfer girişimlerinde önerilen Chelsea'nin genç yeteneği Malang Sarr'a yönelik ilgisine rağmen, son tercihin Savic olduğu bildirildi. Transferin detayları ve resmi açıklamalar için sarı lacivertli ekibin çalışmalarının devam ettiği belirtiliyor.



Haber Kaynağı : 12punto

Atletico Madrid Malang Sarr Fenerbahçe Stefan Savic