Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe'den Bonucci'ye 2 milyon Euro'luk teklif

Fenerbahçe, stoper transferinde dünyaca ünlü İtalyan futbolcu Leonardo Bonucci ile temas kurdu. Yapılan pazarlıklarda Bonucci'nin sarı lacivertli takımdan istediği ücret belli oldu.

Fenerbahçe'den Bonucci'ye 2 milyon Euro'luk teklif

Fenerbahçe, savunma hattına takviye yapmak amacıyla yıldız futbolcu Leonardo Bonucci ile ilgileniyor. Yapılan pazarlıklarda, Bonucci'nin sarı-lacivertli takımdan talep ettiği ücret netlik kazandı.

Fenerbahçe'de, Becao'nun sakatlığı, Djiku'nun Afrika Uluslar Kupası'nda olması, Luan Peres'in dönüş tarihinin belirsiz olması ve Samet Akaydın'in daha fazla forma şansı arayışı üzerine stoper transferi için çalışmalar hız kazandı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; ara transfer döneminde savunma hattına takviye yapmayı düşünen sarı-lacivertli takımda, dünya çapında tanınan İtalyan stoper Leonardo Bonucci'nin adı gündeme geldi.

Sezon başında Union Berlin ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan ve şu anda bonservisini elinde bulunduran Bonucci'nin, Fenerbahçe'den yıllık 3 milyon Euro ücret talep ettiği belirlendi. Sportif Direktör Mario Branco'nun görüşmeleri sürdürdüğü ifade edilen sarı-lacivertlilerin ise deneyimli futbolcuya 2 milyon Euro'luk bir maaş teklif ettiği kaydedildi. Fenerbahçe ile Leonardo Bonucci arasındaki pazarlıklar devam etmektedir.

36 yaşındaki futbolcu, bu sezon Union Berlin formasıyla Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 10 maça çıkarken, 723 dakika süre aldı ve bir gol kaydetti.


Haber Kaynağı : 12punto

Afrika Uluslar Kupası Ara transfer dönemi Fenerbahçe Transfer