Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe'nin muhteşem ikilisi: Becao-Djiku

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos karşılaşmasına, uzun süredir sakatlıklardan kaynaklı birlikte oynayamayan Becao ve Djiku ikilisiyle çıktı. Sarı lacivertli ekip Djiku ve Becao ikilisinin forma giydiği hiçbir maçı kaybetmedi.

Fenerbahçe'nin muhteşem ikilisi: Becao-Djiku

Fenerbahçe, Alexander Djiku ve Rodrigo Becao ikilisinin birlikte oynadığı hiç bir karşılaşmada puan kaybı yaşamadı. İkilinin savunmada 11'de yer aldığı toplam 9 karşılaşmada sarı-lacivertliler kalesinde sadece 4 gol gördü. Kanarya, bu söz konusu müsabakalarda kalesini toplamda 6 maçta kalesini gole kapatırken 3.0 puan ortalaması elde etti.

BU SEZON BECAO!

Fenerbahçe'nin sezon başında Udinese'den 8 milyon Euro'ya kadroya dahil ettiği Becao, sarı-lacivertli formayı tüm kulvarlarda 17 kez terletti. Tek gol sevincini UEFA Konferans Ligi Ön Elemesinde Maribor'a karşı yaşamıştı.

BU SEZON DJİKU!

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde Strasbourg'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Alexandre Djiku, savunmada sergilediği performansıyla taraftarın beğenisini topladı. Bu sezon tüm kulvarlarda 31 karşılaşmada sahada yer aldı ve 2 gol - 1 asistlik katkı sağladı.



Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Rodrigo Becao Alexandar Djiku