Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fener'in eski golcüsü aslan oluyor

Senegalli Mame Thiam golcü, devre arasında Galatasaray forması giyebilir. Thiam'ın Kayserispor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek

Fener'in eski golcüsü aslan oluyor

Galatasaray, Süper Lig'deki gol krallığı yarışında iddialı olan Mame Thiam'ı transfer etmek istiyor.

Gol krallığı yarışında Dzeko ve Icardi'nin hemen arkasında yer alan Kayserispor'un santraforu Mame Thiam'ın, Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia ediliyor. Bu sezon Kayserispor formasıyla kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçiren Thiam'a sarı kırmızılı kulübün ilgi gösterdiği belirtiliyor.

Mame Thiam, 11 kez fileleri havalandırarak Süper Lig'deki gol krallığı yarışında 12'şer golle liderliği paylaşan Dzeko ve Icardi'nin hemen arkasında bulunuyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Senegalli golcü için Galatasaray Yönetimi devre arasında teklif yapmayı planlıyor.

31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 2019-2020 sezonunda Fenerbahçe formasıyla 34 maçta 8 gol ve 4 asistle performans sergilemişti. Kayserispor'da ise 74 karşılaşmada görev alarak 31 gol atıp, 10 asist yaparak takımının önemli isimlerinden biri haline gelmiştir.

Mame Thiam'ın kariyerinde Inter, Juventus, PAOK ve Empoli gibi önemli takımlarda yer aldığı da belirtiliyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Mame Thiam Fenerbahçe Galatasaray Kayserispor