Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ferit Şahenk Beşiktaş kulübünü ziyaret etti!

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Ferit Şahenk, Beşiktaş Kulübü'ne ziyarette bulundu. Ziyaretin sonunda Ferit Şahenk'e kulübün 100. yılına özel olarak hazırlanan Beşiktaş formasıyla kulübün simgesi kartal heykeli hediye edildi.

Ferit Şahenk Beşiktaş kulübünü ziyaret etti!

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Ferit Şahenk ile Doğuş Grubu Başkan Vekili Hüsnü Akhan, Beşiktaş kulübünü ziyaret etti. 

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Tüpraş Stadı'ndaki makamında Ferit Şahenk ile Doğuş Holding Başkan Yardımcısı ve Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Hüsnü Akhan'ı ağırladı.

Ziyarette, İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Genel Sekreter Dr. M. Cüneyt Sezgin, Hukuk Kurulu Başkanı Altın Mimir, Sayman Üye, Finansman ve Anonim Şirketten Sorumlu Yönetici M. Kaan Şakul, Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar yer aldı.

Başkan Hasan Arat, ziyaretin sonunda Ferit Şahenk'e kulübün 100. yılına özel olarak hazırlanan Beşiktaş formasıyla kulübün simgesi kartal heykeli hediye etti.



Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Hasan Arat Ferit Şahenk