Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

FETÖ imasında bulunmuştu: Rasim Ozan Kütahyalı’dan Ali Koç’a ‘Aziz Yıldırım’ yanıtı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un önceki başkan Aziz Yıldırım’a yönelik FETÖ imasında bulunduğu sözlerinin ardından Rasim Ozan Kütahyalı’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

FETÖ imasında bulunmuştu: Rasim Ozan Kütahyalı’dan Ali Koç’a ‘Aziz Yıldırım’ yanıtı!

Süper Lig’deki 10 yıllık şampiyonluk hasretini dindiremeyen Fenerbahçe, 2023-2024 sezonunu 99 puanla ikinci sırada tamamladı.

Sezonun sona ermesinin ardından Sarı-Lacivertli camiada gözler seçimli olağan genel kurula çevrildi.

Daha önce aday olmayacağını açıklayan Ali Koç, kararından vazgeçerek yeniden aday oldu. Koç’un karşısında ise önceki başkan Aziz Yıldırım var.

Fenerbahçe’deki başkanlık seçimi yaklaşırken, iki adaydan da çok konuşulacak açıklamalar gelmeye devam ediyor.

ALİ KOÇ'TAN AZİZ YILDIRIM'A FETÖ İMASI

Seçim çalışmaları kapsamında Ankara’da Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği'nde konuşan Ali Koç, bir kongre üyesinin, "Aziz Yıldırım'ı destekleyenler sistemin devamını mı istiyor" ifadeleri üzerine önceki başkan Yıldırım hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı. Koç şöyle konuştu:

"Öyle bir şey demedim. Sistemi devam ettirmek için demedim. Bize olan husumet sistemle ilgili yaptığımız mücadele ve savunduğumuz değerler dedim. Ama şunu da söyleyeyim. Kelimeleri dikkatli seçmeye çalışıyorum. Aziz Başkanın, örgüt lideri ile ilgili daha çelişkili açıklamaları da var 2013'ten sonra. Benim çizgim aynı, yanlış olur, doğru olur, benim çizgim aynı. Ben böyle gidip gelmiyorum. Bizim bir çizgimiz var. Aziz Başkan, cumhuriyet değerlerine son derece önem veren biri. Biz de onun tornasından geçtik. Fenerbahçe'nin DNA'sında da bu konularda bir duruşu var. Ne yazık ki zaman içinde bizim bu duruşumuz siyasete çekildi. Çünkü cumhuriyet değerleri bir siyasi tartışma malzemesi haline geldi. Bize göre değil. Biz siyaset falan yapmıyoruz."

TEPKİLERE NEDEN OLDU

Ali Koç’un Aziz Yıldırım’ı hedef alan bu sözleri sosyal medyada oturdu. Bazı Fenerbahçe taraftar hesapları, Koç’un 2022’de Rasim Ozan Kütahyalı ile yaşadığı Aziz Yıldırım tartışmasını paylaşarak “Ali Koç, 2022'de Rasim Ozan Kütahyalı'ya bu şekilde tepki koyduğu açıklamayı bugün kendisi yaptı” tepkisini gösterdi.

Rasim Ozan Kütahyalı ise, söz konusu paylaşımını alıntılayarak “E iki sene sonra dediğime geldin Ali Koç…” ifadelerini kullandı.



Haber Kaynağı : 12punto

Ali Koç Aziz Yıldırım Fenerbahçe FETÖ Rasim Ozan Kütahyalı