Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Final Four öncesi Mahmut Uslu- Ergin Ataman iddiası

Euroleague Final Four maçında Panathinaikos ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek. Kritik maç öncesi 6 yıl sonra yeniden aday olan eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ekibinde yer alan Mahmut Uslu'nun maça gideceği ve Galatasaray taraftarının da Ergin Ataman'ı yalnız bırakmamak için yüzlerce bilet aldığı iddia edildi.

Final Four öncesi Mahmut Uslu- Ergin Ataman iddiası

Euroleague Final Four maçında, 24 Mayıs Cuma günü Panathinaikos ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek.

Mücadele Almanya'nın Başkenti Berlin'de Uber Arena'da oynanacak.

BBO Sports isimli X hesabında yer alan iddiaya göre; Fenerbahçe'nin Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde yer alan Mahmut Uslu, karşılaşmayı Berlin'deki salonda takip edecek.

Gsgazete'de yer alan habere göre ise; Ergin Ataman'ın Galatasaray'ın başında olduğu dönemde Uslu ile aralarındaki gerginlik nedeniyle gurbetçi Galatasaraylı taraftarların Ataman'a destek olmak için Arena'ya gidecekleri iddia edildi.

İKİ İSİM ARASINDA GERGİNLİK ÇIKMIŞTI

2014 yılında Türkiye Basketbol Ligi play-off 5. karşılaşmasında Fenerbahçe Galatasaray’ı 76-63 yenerek seride 3-2 öne geçmiş ve maç sonu Ergin Ataman, "Holigan taraftarların bunu yapmasına engel olamıyorsunuz. Beni en çok üzen şey daha önce birlikte çalıştığım Mahmut Uslu'nun pantolonunu tutarak 'Seni s....m' demesi oldu" demişti.

Uslu ise Ataman'a, "ilk 2 maçta eze eze kazandık gittik bize operasyon yaptılar. oraya gittik bize neler ettiler. Buraya geldik yine sorunsuz maçlar oynandı. Ben şurada oturuyorum, bana pantolonunu indirdi diyen adam hakkında kimse bir şey yazmadı. Bana yumruk atılan maçta bir kaç Galatasaraylı birkaç abimi arkadaşım hariç bir özür bile gelmedi." sözleriyle yanıt vermişti.


Haber Kaynağı : 12punto

Ergin Ataman Mahmut Uslu THY EuroLeague Panathinaikos Fenerbahçe Beko