Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fred, Kasımpaşa maçında oynayacak mı? İsmail Kartal kararını verdi

Fenerbahçe’de sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Fred’in Kasımpaşa maçında oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu. Teknik direktör İsmail Kartal, kritik maç öncesi Fred için kararını verdi.

Fred, Kasımpaşa maçında oynayacak mı? İsmail Kartal kararını verdi

Süper Lig’de lider Galatasaray’ın 2 puan gerisinde zirve takibini sürdüren Fenerbahçe, 27. haftada Kasımpaşa’yı ağırlayacak.

Hazırlıklarını tamamlayan Sarı-Lacivertliler bu maç için kampa girdi. Samsunspor maçında sakatlanarak uzun bir süre formasından uzak kalan Fred'in Kasımpaşa maçında oynayıp oynamayacağı belli oldu.

İSMAİL KARTAL'DAN FRED KARARI

NTV Spor'da yer alan habere göre, Sarı-Lacivertli takımda, sakatlığını atlatan Fred'in kadroda olma ihtimali düşük. Brezilyalı futbolcu, bugün antrenmanın bir bölümünde takımla çalıştı. Fred günden güne daha iyi hale gelse de teknik heyet, tecrübeli orta saha oyuncusu tam hazır olmadan risk almak istemiyor. Yıldız futbolcunun bu doğrultuda yarın süre alması beklenmiyor.

İsmail Kartal'ın takımını şu 11'le sahaya sürmesi bekleniyor:

Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Rade Krunic, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Edin Dzeko


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Fred İsmail Kartal Kasımpaşa