Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Futbol efsaneleri Iniesta ve Krkic, Danimarka kulübünü satın alıyor!

Eski Barcelona yıldızları Andres Iniesta ve Bojan Krkic, Danimarka 2. Lig ekibi Helsingör'ü satın almak üzere. İkilinin, kulübün %85'lik hissesini satın alması beklenirken, bu satın alma işleminin futbol dünyasında büyük ses getirmesi öngörülüyor.

Futbol efsaneleri Iniesta ve Krkic, Danimarka kulübünü satın alıyor!

Danimarka’nın 2. Lig ekiplerinden Helsingör’ün, Andres Iniesta ve Bojan Krkic tarafından satın alınma sürecinde olduğu bildirildi.

NtvSpor'da yer alan habere göre, iki eski Barcelona oyuncusunun, bu satın alma işlemi için Danimarka kulübü yetkilileriyle görüşmeler yaptığı ve bu görüşmelerin ileri bir aşamada olduğu ifade edildi.

Tipsbladet’in raporuna göre; Iniesta ve ortağı Joel Borras’ın kurduğu, Krkic’in de içinde bulunduğu NSN (Never Say Never) şirketi, Helsingör kulübünü satın almak üzere. İkilinin, kulübün yüzde 85’lik hissesini alması beklenirken, mevcut sahip Bo Bay Hougaard’ın yüzde 15’lik hisseyi elinde tutacağı öne sürüldü. Satın alma işleminin maliyetinin yaklaşık 2 milyon Euro olacağı tahmin edildi.

Iniesta, uzun yıllar hizmet verdiği Barcelona’dan ayrıldıktan sonra Japonya’nın Vissel Kobe takımına katılmış ve şu anda Birleşik Arap Emirlikleri’nin Emirates Club takımında oynuyor. Bojan Krkic de Vissel Kobe’de bir süre Iniesta ile birlikte oynadıktan sonra geçtiğimiz yıl futbol kariyerini sonlandırmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Barcelona Birleşik Arap Emirlikleri Danimarka Vissel Kobe Andres Iniesta Bojan Krkic