Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Galatasaray Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde

Galatasaray Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçında Slavia Prag'ı 2-1 mağlup ederek tarihi bir başarıya imza attı. Bu zaferle Galatasaray, Devler Ligi'nde mücadele edecek ilk Türk takımı olmayı başardı.

Galatasaray Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde

İlk maçta 1-1’lik skorla sahadan ayrılan Galatasaray, İstanbul’da oynanan rövanş karşılaşmasında rakibi karşısında üstün bir performans sergileyerek 2-1'lik skorla galibiyete ulaştı. Taraftarların yoğun desteğiyle sahaya çıkan Sarı-Kırmızılılar, rakiplerine karşı disiplinli ve istekli bir oyun ortaya koydu.

Bu tarihi zaferle Galatasaray Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma başarısı gösteren ilk Türk kadın futbol takımı olarak adını tarihe yazdırdı. Takımın teknik direktörü ve oyuncuları, maç sonrasında büyük bir coşkuyla kutlama yaparken, bu başarının Türk kadın futbolu için bir dönüm noktası olduğunu vurguladılar.

Galatasaray’ın bu tarihi başarısı, Türk futbolu adına büyük bir adım olarak nitelendirilirken, takımın UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde göstereceği performans da merakla bekleniyor.

Devler Ligi'nde grup kuraları 27 Eylül Cuma günü çekilecek.



Haber Kaynağı : 12punto

Galatasaray futbol Türk futbolu Türkiye Futbol Kadınlar Ligi