Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0303
İngiliz Sterlini
Arrow
45,3604
Altın
Arrow
2830,0000
BIST
Arrow
9.975

Galatasaray yöneticisinden karaborsa bilet açıklaması

Karaborsa bilet iddialarına yanıt veren Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, "Herkes bilsin ki Galatasaray’ın bir kuruşuna dahi tamah etmeye kalkanın karşısında bugüne kadar dimdik durdum, her zaman da dururum" dedi. Yazgan, bağımsız bir denetim firmasına usulsüzlük incelemesi yaptırmak için harekete geçtiklerini bildirdi.

Galatasaray yöneticisinden karaborsa bilet açıklaması

Galatasaray Spor Kulübü’ndeki ‘karaborsa bilet’ iddiaları spor kamuoyunun gündemine oturdu.

Konuya ilişkin Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan açıklamalarda bulundu.

Milliyet'e konuşan Yazgan, karaborsa satışın önüne geçmek için adımlar attıklarını belirtti.

"Bir bağımsız denetim firmasına usulsüzlük incelemesi yaptırmak üzere harekete geçtik" diyen Yazgan, şöyle devam etti:

"Passo’dan geçen sezon talep ettiğimiz online bilet satış sistemi üzerindeki iyileştirme çalışmalarının tamamlanması ve yapılacak tüm testlerle sistemin iyileştirilmesi için yeni taleplerde bulunduk. Kombine sahiplerinin sezon boyunca sınırsız transfer işlemi yapabileceği üç kontenjanı belirlemelerine imkan sağlayarak karaborsa satışın sistemsel olarak önlenmesine yönelik tedbir aldık. Herkesin merak ettiği bu konuya açıklık getirecek ve kamu vicdanını rahatlatacağız."

Yazgan, "Herkes bilsin ki Galatasaray’ın bir kuruşuna dahi tamah etmeye kalkanın karşısında bugüne kadar dimdik durdum, her zaman da dururum" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'IN MENFAATLERİNE UYMAYACAK BİR YOLA SAPMADIM"

"Bu yaşananları önceden bilseniz yine de bu görevi üstlenir miydiniz?" sorusuna cevap veren Yazgan, "Tereddüt dahi etmem, yine olsa yine aynı göreve talip olurum. 1985 yılından beri bu camianın içindeyim. Galatasaray’ın etik değerleri ve ilkeleri ile büyüdüm, olgunlaştım. Bir an bile Galatasaray’ın menfaatlerine uymayacak bir yola sapmadım. Bütün kalbimle sevdiğim Galatasaray benim hayatım, kanım, canım, ailemin ferdi. İnsan en sevdiğine zarar verir mi? Bunu hiç aklından geçirir mi?" şeklinde konuştu.

ERDEN TİMUR AÇIKLAMASI

Erden Timur'un gidişiyle ilişkilendirilmesine dair iddialara da cevap veren Yazgan, "Sevgili Erden Timur’un kendisi de onaylayacaktır; geçen dönem yönetimimize kazanılmasında kişisel olarak payım var, gidişinde ise yoktur. İlk seçim döneminde Yönetim Kurulu listesinde yer almayı tercih etmemiş ama canla başla Galatasaray Sportif AŞ’de başkanvekilliği görevini en iyi şekilde icra etmiştir. Bazen aynı kararlılıkla bir şeyleri savunduk, bazen fikir ayrılıklarımız da oldu ama asla birbirimize sırt dönmedik. Galatasaray’ın Erden Timur gibi bir şahsa her zaman ihtiyacı var. Aramızda hiçbir sorun yok, üstelik halen sık sık görüşerek fikir alışverişinde bulunuyoruz, sağ olsun ne zaman ihtiyacım olsa hep yanımda." diyerek sözlerini noktaladı.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Eray Yazgan Erden Timur Galatasaray Karaborsa