Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Galatasaray'ın yeni yıldızı Derrick Köhn 'Fenerbahçe'yi yeneceğiz, biz daha iyiyiz!'

Galatasaray'ın ara transfer döneminde renklerine bağladığı Derrick Köhn, sarı-kırmızılıların YouTube kanalına açıklamalarda bulundu. 25 yaşındaki sol bek, Fenerbahçe ile verdikleri şampiyonluk yarışına ilişkin de konuştu.

Galatasaray'ın yeni yıldızı Derrick Köhn 'Fenerbahçe'yi yeneceğiz, biz daha iyiyiz!'

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Derrick Köhn, sarı-kırmızılıların YouTube kanalında açıklamalarda bulundu. 25 yaşındaki sol bek, Fenerbahçe ile verdikleri şampiyonluk mücadelesi hakında da konuştu.

Galatasaray YouTube kanalına yapılan açıklamada, sarı-kırmızılıların yeni transferi Derrick Köhn'ün sözleri şu şekilde:

TRANSFER OLUŞ SÜRECİ

"Menajerimden Galatasaray'ın ilgisini öğrendiğimde, transfer dönemi sona ermek üzereydi. Hızlıca karar vermem gerekiyordu. Ailem ve arkadaşlarımla konuştum. Hepsi Galatasaray'ın büyüklüğünü vurguladı ve buraya gelmem konusunda cesaretlendirdi. Büyük bir kulüpte oynamak istiyordum ve Türkiye'nin en büyüğü beni istediği için mutluyum. Tek bir seçeneğim vardı ve evet dedim.

"ZAMANI BEKLE"

Yeni biri olarak karşılandım. Takım arkadaşlarım ve kulüp çalışanları hepsi bana yardımcı oldu. "Sakin ol ve zamanını bekle, büyük işler başaracaksın, tadını çıkar" dediler. Bu tavsiyeler beni rahatlattı ve işlerimi kolaylaştırdı. Umarım bu atmosfer devam eder.

BEŞİKTAŞ'A ATTIGI GOL

Bu golü hayal etmiştim. Çok keyifliydi. Taraftarın coşkusunu hala hatırlıyorum. Golden sonra sevincimi yaşadım ve daha da mutlu oldum. Bu duyguyu tekrar yaşamak istiyorum. Ailem ve arkadaşlarımın bu gole sevinmesi beni mutlu etti. Bu hissi unutmayacağım.

FENERBAHÇE MAÇI SÖZLERİ

Süper Lig'de sağlam bir rekabet var. Bir diğer İstanbul takımıyla mücadele ediyoruz. Ancak Galatasaray olarak biz daha iyiyiz ve kazanacağız. Her maça odaklanmamız gerekiyor. Zorlu bir süreç ancak her maçı kazanmaya odaklanmalıyız ve kazanacağız.

Almanya'da Türk arkadaşlarım İstanbul derbilerinden bahsederdi. Çocukken bir İstanbul derbisini izlemiştim, Beşiktaş maçıydı. İlk derbimdi ve galibiyet istiyordum, galip geldik ve bu beni mutlu etti. Derbiler özeldir ve kazanmak önemlidir. Tüm derbileri kazanmak istiyorum."


Haber Kaynağı : NTVSpor