Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Gaziantep FK'da Sumudica dönemi sona erdi! Çalımbay mı geliyor?

Süper Lig'de son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla 18. sıraya gerileyen Gaziantep FK, teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdı.

Gaziantep FK'da Sumudica dönemi sona erdi! Çalımbay mı geliyor?

Gaziantep FK, 53 yaşındaki teknik direktör Marius Sumudica ile yolların ayrıldığını duyurdu. Süper Lig ekibi, kötü performansın ardından Rumen antrenörle yollarını ayırdı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Marius Sumudica ile önemli konuları görüşmek üzere bir araya geldi.

Taraflar arasında yapılan değerlendirme sonucunda, Marius Sumudica'nın takım ve şehir sevgisiyle bilinen bir isim olmasından dolayı ayrılığın daha doğru olacağına karar verildi. Bu doğrultuda karşılıklı anlaşarak yollar ayrılmıştır.

Teknik Direktör Marius Sumudica ve ekibine verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, gelecekteki kariyerlerinde başarılar dileriz."

Gaziantep FK, sezonun başında Erdal Güneş ile yola çıkmış, ancak 5. haftada Sumudica'yı göreve getirmişti. Sumudica'nın ikinci döneminde takım, Süper Lig'de 23 maça çıkarken, 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet elde etti.

28 puanla 18. sırada bulunan Gaziantep FK, Türkiye Kupası'nda da Fenerbahçe'ye son 16 turunda elenerek veda etmişti.

RIZA ÇALIMBAY İDDASI

12punto'nun daha önce edindiği bilgilere göre, Gaziantep FK'nın aldığı bu kötü sonuçların ardından teknik direktör Marius Sumudica'nın görevden alınması ve Rıza Çalımbay'ın takımın başına getirilmesi öne sürülmüştü.


Haber Kaynağı : 12punto

Gaziantep FK Marius Sumudica Rıza Çalımbay