Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Gece yarısı flaş açıklama: Galatasaray, Fatih Portakal'dan sonra Cem Küçük için de harekete geçti!

Galatasaray, Sözcü TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Fatih Portakal’ın ardından TGRT Haber’den Cem Küçük hakkında da harekete geçti. Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Küçük hakkında işlem başlatılacağı bildirildi.

Gece yarısı flaş açıklama: Galatasaray, Fatih Portakal'dan sonra Cem Küçük için de harekete geçti!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya sızdırılan hakem toplantısının yankıları devam ediyor.

Galatasaray - Antalyaspor maçındaki penaltı pozisyonunun değerlendirildiği toplantı gündeme otururken, TFF toplantının tamamını yayınladı.

Galatasaray Spor Kulübü, söz konusu toplantının görüntülerini sadece Galatasaray üzerinden yayınladığı için gazeteci Fatih Portakal hakkında resmi işlem başlatılacağını açıkladı.

Sarı-Kırmızılı kulüp daha sonra iktidara yakınlığıyla bilinen TGRT Haber'den Cem Küçük için de harekete geçti.

Küçük içim RTÜK'e başvurulacağını bildiren Galatasaray'ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

"Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kapalı devre hakem toplantısının tamamının şeffaf bir şekilde yayınlanmasına rağmen; maksadı Galatasaray’a zarar vermek olan bazı programlar ne yazık ki montajlanan belli kısımları haber yapma konusunda ısrar etmektedir!

Gerçekler ortaya çıkmasına rağmen; TGRT Haber kanalında Cem Küçük’ün moderatörlüğünü yaptığı “Günaydın Türkiye” programı, haber içeriğinde TFF tarafından yayınlanan görüntülerden sadece montajlanıp maksatlı olarak servis edilen kısmına yer vermekte ve yorumlamakta bir sakınca görmemiştir!

Objektif habercilik ilkesini hiçe sayan ve Galatasaray’a karşı yürütülen algı operasyonuna destek olan TGRT Haber ve Cem Küçük hakkında; dezenformasyonla mücadeleye ilişkin yasal mevzuat kapsamında, RTÜK ve ilgili kurumlar nezdinde gerekli işlemler başlatılmıştır."



Haber Kaynağı : 12punto

Antalyaspor cem küçük Fatih Portakal Galatasaray Türkiye Futbol Federasyonu TGRT TFF