Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Gelen gideni arattı: Crespo, Krunic’e fark attı

Fenerbahçe’nin Milan’dan büyük umutlarla transfer ettiği Rade Krunic, Rayo Vallecano’ya kiralanan Migueal Crespo’nun gerisinde kaldı.

Gelen gideni arattı: Crespo, Krunic’e fark attı

Süper Lig’de zirve takibini sürdüren Fenerbahçe’de, teknik direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda Milan’dan transfer edilen Rade Krunic, performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Fenerbahçe forması altında Milan’daki performansının oldukça aşağısında kalırken, Rayo Vallecano'ya kiralanan Miguel Crespo'yu arattı.

Sabah'ta yer alan habere göre, Rade Krunic, Milan'da 38.4 olan pas değerini 29.6'ya düşürdü. Deneyimli orta sahanın tehlike engelleme oranı da 1.4'ten 0.1'e kadar geriledi.

Krunic'in isabetli pas yüzdesi ise 91'den 85'e düştü. 30 yaşındaki futbolcunun Milan'da 0.2 olan isabetli orta değeri ise Fenerbahçe'de 0'a düştü.

Rayo Vallecano'ya kiralanan Miguel Crespo, Fenerbahçe'deki performansıyla Krunic'e fark attı.

Portekizli futbolcu bu sezon Sarı-Lacivertli forma altında top çalmada 1.9, topu geri kazanmada 3.9 ve tehlike engelleme de 1.1 değerine ulaşarak Krunic'ten daha başarılı bir görüntü çizdi.

Krunic'ten beklediği performansı alamayan İsmail Kartal'ın, Fred'in dönmesiyle birlikte orta sahada Fred-İsmail Yüksek ikilisine görev vermesi bekleniyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe İsmail Kartal Rade Krunic Miguel Crespo