Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu'ndan Eryaman Stadı tepkisi: 'Manipülasyon yapılıyor'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Eryaman Stadı'nın zeminiyle ilgili manipülasyon yapıldığını öne sürerek, "Zemin ortada. Umarım bu 8-9 günde iyi bir bakım yapmışlardır ve sağlıklı şekilde maç oynanır" dedi.

Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu'ndan Eryaman Stadı tepkisi: 'Manipülasyon yapılıyor'

Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Sinan Kaloğlu, Eryaman Stadı'nın zemini hakkında yapılan manipülasyonlara dikkat çekerek, maçların sağlıklı bir şekilde oynanabilmesi temennisinde bulundu.

Kırmızı-siyahlı takımın teknik direktörü Sinan Kaloğlu ve sportif direktör Emrah Yıldız, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

PROBLEM NEDENİYLE BİR OYUNCU SEZONU KAPATTI

Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Sinan Kaloğlu, Eryaman Stadı'nın zemininin manipüle edildiğini iddia ederek şunları dile getirdi: "Zeminde sorunlar var ve bunu uzun zamandır söylüyoruz. Maç öncesinde sahada kontrol yapıldı, ancak durum değişmedi. Bizim stadımız Eryaman Stadı ve maçlarımızı kendi sahamızda oynamak istiyoruz. Ankaragücü kulübü bize destek olmuştur ancak zemin problemi nedeniyle bir oyuncumuz sezonu kapattı. Bu durum üzerinden manipülasyon yapılmasına gerek yok. Genel olarak Türkiye'deki statlarda zemin problemleri mevcut. Oyuncuların sağlığını düşünmeden bu koşullarda maç oynamak doğru değil."

Kaloğlu, Türkiye Kupası'ndaki Trabzonspor maçından sonra sahanın bakımının yapıldığına dair açıklamalar olduğunu belirterek, "Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri sahanın oynanabilir olduğunu söyledi. Kararı onlar verdi ve artık sorunun çözüldüğünü düşünüyorum. Ancak neden bu kadar geç müdahale edildiğini anlamıyorum. Sahaya kısa sürede bakım yapıldı, iki maç üst üste oynanamayacağı için mi böyle bir karar alındı bilmiyorum" şeklinde konuştu.

TFF'nin Gençlerbirliği'nin Eryaman Stadyumu'nda maç oynamamasına karar vermesi halinde ne yapacaklarına ilişkin soruya ise Kaloğlu, "İtirazlarımızı yaparız. Biz de play-off içinde yer alan bir takımız ve taraftarlarımızı kendi sahamızda görmek isteriz. Sahanın durumu her iki takım için de belirleyici olacak. Bekleyip göreceğiz" yanıtını verdi.

Sinan Kaloğlu ayrıca, oyuncularının maddi sorunlar yaşadığını ve Teksüt Bandırmaspor maçına telkin ederek çıkardıklarını belirtti. Takımının düşük bütçeli olduğunu ancak hedeflerinden şaşmadıklarını vurguladı. Sportif direktör Emrah Yıldız ise sahanın bakımının Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapıldığını ve sorunun yıllardır devam ettiğini dile getirdi.


Haber Kaynağı : AA

Ankaragücü Eryaman Stadı Gençlerbirliği Türkiye Futbol Federasyonu