Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Gol sevinci tepkilere neden olmuştu: Sagiv Jehezkel'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı! 'Dikkat çekmek istediğim nokta...'

Trabzonspor maçındaki gol sevinci nedeniyle 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek' suçlamasıyla gözaltına alınan Antalyaspor’un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel’in ifadesi ortaya çıktı.

Gol sevinci tepkilere neden olmuştu: Sagiv Jehezkel'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı! 'Dikkat çekmek istediğim nokta...'

Süper Lig’in 20. haftasında Antayalspor evinde Trabzonspor’u ağırladı. 1-1 sona eren müsabakada Antalyaspor’un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel’in gol sevinci tepkilere neden oldu.

Sagiv Jehezkel, golden sonra kolundaki bandajda yazılı olan İsrail-Hamas savaşının başladığı tarih 7 Ekim 2023 gününü ve Davud'un Yıldızı'nı gösterdi.

KADRO DIŞI BIRAKILDI

Tepkilere neden olan bu gol sevincinin ardından kadro dışı bırakılan Jehezkel hakkında Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

GÖZALTINA ALINDI

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Spor Şube ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sagiv Jehezkel'i gözaltına aldı. 

JEHEZKEL'İN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Jehezkel, tercüman aracılığıyla ifade verdi. 

NTV’de yer alan habere göre; Jehezkel'in ifadesinde, "Ben kimseyi kışkırtmak veya provoke etmek için bir hareket yapmadım. Savaş yanlısı bir insan değilim. Ve sonuçta İsrail askerleri de var Gazze'de esir düşmüş durumda. Ben bu 100 günlük sürecin artık son bulması gerektiğine inanan biriyim. Savaşın bitmesini istiyorum. O yüzden buradaki işareti gösterdim. Politikayla işi olmayan birisiyim. Geldiğimden beri bugüne kadar politikayla alakalı hiçbir şey yapmadım. Geldiğim günden beri de hiçbir zaman kimseye bir saygısızlık yapmadım. Dikkat çekmek istediğim nokta savaşın son bulmasıydı" dediği öğrenildi.

Sagiv Jehezkel, emniyetteki işlemlerinin ardından öğle saatlerinde adliyeye sevk edilecek.


Haber Kaynağı : 12punto

Sagiv Jehezkel Antalyaspor