Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Görüntüler sızdırılmıştı! TFF, hakem toplantısının tamamını yayınladı

Dün akşam saatlerinde sızdırılan hakem toplantısı kayıtları tepkilere neden olmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 1 Mart 2024'te yapılan MHK Eğitim Toplantısı'nın tamamını yayınladı.

Görüntüler sızdırılmıştı! TFF, hakem toplantısının tamamını yayınladı

TFF, 1 Mart 2024'te yapılan MHK Eğitim Toplantısı'nın tamamını yayınladı.

TFF'den yapılan açıklama ve yayınlanan video şöyle:

"Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) düzenli olarak online yaptığı iç değerlendirme toplantılarından biri olan, 1 Mart 2024 Cuma tarihli toplantı rutin bir eğitim çalışmasıdır. Kamuoyuna kapalı ve kurum içi yapılan bu toplantının bazı bölümleri sorumsuz ve kötü niyetli kişilerce bağlamından koparılarak bazı sosyal medya mecralarında yayınlanmış ve kamuoyu yönlendirilmek istenmiştir.

Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki; bu toplantılarda haftanın öne çıkan, kritik hakem kararları değerlendirilerek, kararlar üzerinde katılanların yorumları alınıp, emsal olayların tartışılması ile birlikte en uygun sonuca ulaşılması hedeflenmektedir. Kamuya kapalı ve kurum içi yapılan bu toplantıyı izinsiz yayınlamak hukuken suçtur. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır.

MHK olarak; Türk futbolunu hedef alan bu tür girişimlerle oluşturulmak istenen algı kirliliğini gidermek amacıyla, söz konusu online toplantının tamamını TFF YouTube kanalından ve aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz."

NE OLMUŞTU?

Dün akşam saatlerinde, Galatasaray – Antalyaspor maçını yöneten Abdulkadir Bitigen’in MHK eğitimcisi Hugh Dallas ve VAR Eğitim Danışmanı Pawel Gil ile yaptığı konuşma gündeme oturmuş, konu spor kamuoyunda tepkilere yol açmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Hugh Dallas Abdulkadir Bitigen Galatasaray TFF MHK