Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Göztepe-Altay maçında fişeği atan sanığın tahliye talebi reddedildi

İzmir'de 27 Kasım 2022'de oynanan Göztepe-Altay maçında tribünde çıkan olaylarda fişeği atan sanık F.E'nin tahliye talebi reddedildi.

Göztepe-Altay maçında fişeği atan sanığın tahliye talebi reddedildi

Göztepe ile Altay arasında 2022-2023 sezonunda oynanan TFF 1. Lig maçındaki tribün olaylarına karışan bir sanığın tahliye talebinin reddedildiği bildirildi. İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden duruşmada, tutuklu sanık F.E'nin tahliye talebi, mahkeme tarafından reddedildi. F.E'nin avukatının talebine rağmen mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına ve eksik belgelerin tamamlanmasına karar verdi.

Duruşmada, tutuklu sanık F.E., yaşanan olay nedeniyle mağduriyet yaşadığını belirtip tahliyesini talep etti. Ancak mahkeme, tutukluluğun devamına hükmetti ve eksik belgelerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

23 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Gürsel Aksel Stadı'ndaki maçta, Altay taraftarlarından Göztepe tribünlerine fişek atan F.E'nin tutuklanmasının ardından olaylar büyümüş, maç durdurulmuş ve futbolcular soyunma odasına gitmişti. Olaylar sonrasında bir kişi yaralanmış ve tribüne atılan fişek nedeniyle 23 kişi gözaltına alınmıştı. Mahkeme süreci devam ederken, olaylara karışanlar arasında yer alan Mehmet Nihat A. hakkında da "kasten öldürmeye teşebbüs" ve "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a muhalefet" suçlarından dava açılmıştı.


Haber Kaynağı : AA

1. Lig Göztepe Altay