Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Grealish'in evine hırsız girdi: 1 milyon sterlinlik kayıp var

Manchester City'nin yıldız futbolcusu Jack Grealish, takımıyla birlikte Everton deplasmanındayken hırsızlık şoku yaşadı. İngiliz futbolcunun yeni taşındığı malikanesine giren hırsızlar, Grealish'in yaklaşık 1 milyon sterlin değerindeki mücevher ve saatini çaldığı belirtildi.

Grealish'in evine hırsız girdi: 1 milyon sterlinlik kayıp var

Manchester City'nin önemli yıldızlarından biri olan Jack Grealish'in evinin geçen hafta hırsızların baskınına uğradığı belirtildi.

EVDE 10 KİŞİ VARDI

The Sun'ın haberine göre; Grealish'in İngiltere'nin Cheshire bölgesinden bulunan malikanesi soyuldu. Hırsızların Manchester City'nin Everton ile deplasmanda oynadığı maç sırasında eve girdiği, bu sırada evde Grealish'in nişanlısı Sasha Attwood, ebeveynleri ve kardeşleri de dahil olmak üzere yaklaşık 10 kişinin bulunduğu ifade edildi.

ZARAR 1 MİLYON STERLİN

Cheshire Polisi'nden The Sun'a yapılan açıklamada, "27 Aralık Çarşamba günü saat 21.50 civarında, bir hırsızlık ihbarı üzerine polis çağrıldı. Arayan kişi bir takım eşyaların çalındığını bildirdi. Polis köpekleri ve Ulusal Polis Hava Servisi tarafından desteklenen memurlar görevlendirildi ve yerel bölgede aramalar yapıldı ancak şüphelilerden hiçbir iz bulunamadı. Şu anda gözaltına alınan yok, soruşturma sürüyor." ifadelerine yer verildi.

Haberde hırsızların 1 milyon sterlinlik saat ve mücevherlerle kaçtığı belirtildi.



Haber Kaynağı : 12punto

Manchester City Jack Grealish