Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Güneş'in Kosova Milli Takımı için rakibi Roberto Carlos

Beşiktaş ile yollarını ayıran Şenol Güneş'e, Azerbaycan'ın ardından Kosova Milli Takımı'nın da teklif yaptığı iddia edildi. Kosova'nın hoca adayları arasında Roberto Carlos'un da bulunduğu öne sürüldü

Güneş'in Kosova Milli Takımı için rakibi Roberto Carlos

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra boşta olan Şenol Güneş'e, Azerbaycan'ın ardından Kosova Milli Takımı'ndan da teklif geldi.

Geçtiğimiz haftalarda Azerbaycan basınına konuşan Şenol Güneş, "Şu anda Avusturya'da dinleniyorum. Azerbaycan Milli Takımı'nda çalışmaktan gurur duyarım. Teklifler belli kişilerden geldi. Resmi daveti bekliyorum, oturup detaylı konuşmamız lazım. Azerbaycan futbolu yükselişte. Milli takımınızı çalıştırmaktan gurur duyarım" demişti.

Ajansspor'un haberine göre; henüz bir takımla anlaşma sağlamayan tecrübeli teknik adama Kosova Milli Takımı'ndan da teklif geldiği öğrenildi.

RAKİBİ BREZİLYALI SAĞ BEK

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde grubunu 5. sırada tamamlayan ve Almanya biletini alamayan Kosova'nın teknik direktörlük görevi için düşündüğü isimler arasında Şenol Güneş'in yanı sıra Roberto Carlos'un da bulunduğu belirtiliyor.



Haber Kaynağı : 12punto

A Milli Takım Azerbaycan Şenol Güneş Kosova Roberto Carlos