Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Güntekin Onay: 'Gençlik psikopatlığa özendiriliyor'

Spor yorumcusu Güntekin Onay, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olayları değerlendirdi. Onay, ülkede son yıllarda şiddetin normalleştirildiğini ve gençlerin psikopatlığa özendirildiğini ifade etti.

Güntekin Onay: 'Gençlik psikopatlığa özendiriliyor'

Süper Lig'in 30.haftasına Fenerbahçe, Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Fakat maçtan çok maçtan sonra yaşanan olaylar daha fazla konuşuldu. Maç sonrasında Trabzonspor taraftarları sahaya inerek Fenerbahçeli oyuncuların üzerine koşmaya başladı. 

Maç sonrasında yaşanan olayları değerlendiren spor yorumcusu Güntekin Onay, toplumun şiddeti normalleştirdiğini kaydetti.

Onay "Şiddet, Türkiye'de sosyokültürel bir sorundur. Sokakta, trafikte, metroda, okulda, her yerde şiddetle ilgili problemlerimiz var. Kadına şiddetle ilgili problemlerimiz var. Şiddeti normalleştiren, saçmasapan diziler yüzünden gençlik kabadayılığa, psikopatlığa özeniyor. İşin doğrusu bu. Dizilerde kafaya kurşun sıkmak serbest ama öpüşmek yasak. Böyle bir dünyada yaşıyoruz. Böyle bir ülkede yaşıyoruz ne yazık ki. Şiddetin normalleştirilmesi, özendirilmesi ve karşılığında gereken cezaların verilmemesi söz konusu. Sokakta, metroda, otobüste, trafikte her yerde şiddet haberleri var. Stadyumlara da yansıyor bu. Şiddet çok normalmiş gibi algılanıyor, devam ediyor. Biz böyle bir toplum değildik, ayıptı. Hayvana, kediye, köpeğe bile şiddet uygulanmazdı" şeklinde konuştu. 


Haber Kaynağı : 12punto

Güntekin Onay Fenerbahçe Trabzonspor