Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Hakan Çalhanoğlu geleceği hakkında açıklamalarda bulundu!

A Milli Takım'ın Macaristan'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından Hakan Çalhanoğlu, İtalyan medyasına geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Hakan Çalhanoğlu geleceği hakkında açıklamalarda bulundu!

Macaristan'a 1-0 mağlup olan A Milli Takım'da Hakan Çalhanoğlu, karşılaşmanın ardından İtalyan medyasına açıklamalarda bulundu. Inter'deki geleceğiyle ilgili konuşan yıldız futbolcu, A Milli Takım'ın teknik direktörü Vincenzo Montella'dan da övgüyle bahsetti.

KESİNLİKLE INTER'DE KALACAĞIM

Sportmediaset'e açıklamalarda bulunan Hakan Çalhanoğlu, Inter ile Şampiyonlar Ligi'ne veda etmeleriyle ilgili, "Denedik ama Futbol böyle, gelecek sezon tekrar deneyeceğiz. Şimdi İtalya'da şampiyonluğa odaklandık." Inter'deki geleceğine ilişkin de konuşan Çalhanoğlu, "Kesinlikle Inter'de kalacağım" dedi.

Montella'dan da övgüyle bahseden Hakan Çalhanoğlu, "Takımı nasıl yönetmesi gerektiğini biliyor. Onunla iyi bir atmosfer var, mutluyuz" ifadelerini kullandı.

2027'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Suudi Arabistan ekiplerinin ilgi gösterdiği Hakan Çalhanoğlu'nun Inter ile 2027 yılına kadar sözleşmesi var. 30 yaşındaki futbolcu bu sezon Inter formasıyla 33 maçta forma giydi. Çalhanoğlu bu karşılaşmalarda 11 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.


Haber Kaynağı : 12punto

A Milli Takım Hakan Çalhanoğlu Inter Vincenzo Montella