Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'den 'istifa' açıklaması! 'Bütün suç benimdir...'

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 2-1’lik Beşiktaş mağlubiyetinin ardından ‘İstifa mı düşünüyorsunuz?’ sorusuna yanıt verdi.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'den 'istifa' açıklaması! 'Bütün suç benimdir...'

Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş deplasmanda Hatayspor’u 2-1 mağlup etti. Bordo beyazlılar ligdeki son 9 maçta sadece Galatasaray'ı yenebildi. 

Son dönemde alınan kötü sonuçların ardından küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye düşen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"BÜTÜN SUÇ BENİMDİR"

'İstifa mı düşünüyorsunuz?' sorusuna cevap veren Demirel, 'Bütün suç benimdir, düşüneceğim, konuşacağım, bakacağız' ifadelerini kullandı.

Demirel’in maçın ardından yaptığı açıklamalar şöyle;

"Mağlubiyetin tüm sorumlusu benim. İçeride oynadığımız bir Kayserispor maçı, bir de bu maçta çok kötü oynadık. Bunun sorumlusu benim. İçimden çok söylemek şey geliyor. Bu takımı kuran benim. Fazla da bir şey yok benim adıma. Aslında konuşmak istiyorum ama... Beşiktaş'ı da tebrik ederim. Bu ülkenin önemli takımlarından biri, her zaman saygı duyulmalı. Büyük takım olmak başka bir şey. Çok saygı duymamız gerektiğini söyledim. Belki çıkacakları tatil... Maçta konsantrasyon eksiği yarattı. Bu takımda her şeyi yapan, bu oyuncuları getiren benim. Söyleyecek çok şey var ama söyleyemiyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde söyleyebilirim. Düşüneceğim, konuşacağım, bakacağız. Oyuncularla konuşacağız, neyi daha iyi yapıyoruz, neyi yapamıyoruz bakacağız. Bütün suç benimdir. Dediğim gibi bakacağız."


Haber Kaynağı : 12punto

Hatayspor Volkan Demirel istifa