Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

İngiltere ve Brezilya takımları FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda şampiyonluk için karşı karşıya

Manchester City ile Fluminense, FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda şampiyonluk için karşı karşıya gelecek. Suudi Arabistan'ın ev sahipliği yaptığı 2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nın finalinde, İngiltere'nin Manchester City takımı ile Brezilya temsilcisi Fluminense, TSİ 21.00'de karşılaşacak.

İngiltere ve Brezilya takımları FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda şampiyonluk için karşı karşıya

Suudi Arabistan'ın ev sahipliği yaptığı 2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nın heyecan dolu finalinde İngiltere'nin güçlü temsilcisi Manchester City ile Brezilya ekibi Fluminense karşı karşıya gelecek. FIFA'ya bağlı 6 konfederasyonun şampiyonları ile ev sahibi kontenjanından son lig şampiyonunun mücadele ettiği organizasyonun finali, Kral Abdullah Spor Kenti Stadı'nda 22 Aralık Cuma günü TSİ 21.00'de gerçekleşecek.

Üçüncülük mücadelesi ise Japonya'nın başarılı ekibi Urawa Red Diamonds ile Mısır'ın güçlü temsilcisi El-Ehli arasında aynı gün TSİ 17.30'da Prens Abdullah el-Faysal Stadyumu'nda oynanacak.

Bu sene 20. kez düzenlenen FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda daha önce 5 kez şampiyonluk yaşamış olan İspanya'nın Real Madrid takımı kupayı en çok kazanan takım konumunda. Bir başka İspanyol ekibi Barcelona 3 kez, Alman temsilcisi Bayern Münih ve Brezilya ekibi Corinthians ise 2'şer kez kupayı kaldırdı.

İngiliz temsilcileri Chelsea, Liverpool ve Manchester United, İtalyan ekipleri Inter ve Milan ile Brezilya takımları Internacional ve Sao Paulo ise FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda birer kez şampiyonluk elde etme başarısı gösterdi.

 


Haber Kaynağı : 12punto

2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası Manchester City Fluminense