Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İsmail Kartal'dan derbi öncesi Serdar Aziz açıklaması!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş derbisi öncesi konuştu. İsmail Kartal kadroda yer almayan Bonucci, Zajc ve Serdar Aziz'le ilgili soruya da cevap verdi.

İsmail Kartal'dan derbi öncesi Serdar Aziz açıklaması!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş derbisi öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Derbiye iyi hazırlandıklarını aktaran İsmail Kartal, "Bugün Beşiktaş Derbi maçı. Bu tip derbiler her zaman tarihte yerini alabilecek maçlar olduğu için önemli yer tutar. Derbiye en iyi şekilde hazırlandık. Takım dinlenik, herhangi bir eksiğimiz yok. Dün akşam da Fenerbahçe ailesi olarak tesislerde bir yemek verdik. Taraftarımızın önünde iyi oynayarak maçtan galibiyetle ayrılmayı düşünüyoruz" dedi.

Beşiktaş'a dair konuşan deneyimli teknik adam,"Beşiktaş şampiyonluk hedefinden uzak olsa da bu bir derbi. Ne olursa olsun onlar da bu maça iyi bir şekilde hazırlanmıştır. Bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Son olarak kadroda yer almayan Bonucci, Miha Zajc ve Serdar Aziz'le ilgili soruya cevap veren İsmail Kartal, "Herhangi bir şey şu anda görüşmedik ve konuşmadık. Biz maç maç düşünüyoruz, önümüze bakıyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Beşiktaş Leonardo Bonucci Miha Zajc Serdar Aziz İsmail Kartal