Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kocaelispor'da rota yeniden Ertuğrul Sağlam

TFF 1. Lig’de Sakaryaspor mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile yolları ayıran Kocaelispor'un Ertuğrul Sağlam ile temasa geçtiği ifade edildi. Sağlam'ın kabul etmemesi durumunda alternatif isimlerle görüşüleceği kaydedildi.

Kocaelispor'da rota yeniden Ertuğrul Sağlam

 TFF 1.Lig ekiplerinden Kocaelispor, ligde aldığı Sakaryaspor mağlubiyetinin ardından Mustafa Gürsel ile yollarını ayırma kararı aldı. Kocaeli ekibi bu ayrılığın hemen ardından, teknik direktör arayışlarını hızlandırdı. 

Kulüp başkanı Recep Durul’un “Yarına kadar yeni teknik direktörümüz belli olacak” açıklamasının ardından kulüp yöneticilerinden alınan bilgilere göre ilk tercih takımı tanıyan ve yönetimin bir bölümünün gönderilmesini istemediği Ertuğrul Sağlam olduğu iddia edildi. Kocaelispor’da 23. haftadan sonra yolların ayrıldığı Sağlam’ın teklifi kabul edip etmeyeceği henüz belli olmazken, yöneticilerin kendisini ikna etmek için yüz yüze görüşme yapacağı öğrenildi. Ertuğrul Sağlam’ın kabul etmeme ihtimaline göre de alternatif isimler belirlendiği belirtildi.

MUSTAFA GÜRSEL'İN KARNESİ

Ertuğrul Sağlam’ın ardından 24. haftada Ankara Keçiörengücü maçıyla göreve başlayan Mustafa Gürsel, Kocaelispor’da 11 hafta teknik direktörlük yaptı. 11 maçta Gürsel, Göztepe, Giresunspor, Bandırmaspor maçlarından galibiyetle ayrıldı.

SAĞLAM İLE GERGİNLİK YAŞANMIŞTI

Öte yandan Ertuğrul Sağlam ile kulüp yönetimi arasında başarısız geçilen maçların yaşandığı süreçte yönetim kurulu üyesinin basın toplantısında transferlerle ilgili sorumlulukları Sağlam’a yüklediğine dair sözleri üzerine gerginlik yaşanmış, Ertuğrul Sağlam da gerekirse tüm detayları açıklayabileceğini söylemişti.


Haber Kaynağı : İHA

1.Lig Sakaryaspor Kocaelispor Ertuğrul Sağlam Mustafa Gürsel