Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kulüpler Birliği'nden, TFF ile görüşme talebi: Büyükekşi'nin istifası mı istenecek?

Kulüpler Birliği heyeti, 18 Temmuz'da yapılması planlanan TFF Başkanlık seçim tarihinin öne çekilmesi için Mehmet Büyükekşi ile görüşecek. Buna göre heyet, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya gelecek ve istifasını isteyecek.

Kulüpler Birliği'nden, TFF ile görüşme talebi: Büyükekşi'nin istifası mı istenecek?

Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği Vakfı arasındaki seçim tartışması sürüyor.  Kulüpler Birliği, TFF ile görüşmek üzere, başkanlığını Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yapacağı bir diyalog heyeti kurdu. Heyet, seçim tarihinin değiştirilmesi amacıyla TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşme düzenleyecek.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan kimsenin yer almadığı diyalog heyetinde, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ile beraber Kasımpaşa'dan Fatih Saraç yer aldı.

Heyete seçilen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise Fenerbahçe ile pazartesi günü oynanacak maç nedeniyle katılamayacağını söyledi.

İSTİFASI MI İSTENECEK?

Sports Digitale'nin haberine göre; Kulüpler Birliği'nin kurduğu diyalog heyeti, 22 Nisan Pazartesi günü saat 16.00'da TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya gelecek ve istifasını isteyecek.

Buna göre Birlik heyeti, seçim tarihinin 18 Temmuz'dan Haziran başına çekilmesini bir kez daha talep edeceği, tarih değişikliği yapılmadığı takdirde imzaların yürürlüğe konulacağı kaydedildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Galatasaray futbol Kulüpler Birliği Vakfı Mehmet Büyükekşi Türkiye Futbol Federasyonu