Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Leicester City'e kiralanmıştı: Yunus Akgün transferinde Galatasaray’a kötü haber!

Galatasaray’ın sezon başında Leicester City’e kiraladığı Yunus Akgün’ün 9 milyon Euro’luk zorunlu satın alma opsiyonunu devreye girmesi mucizelere kaldı.

Leicester City'e kiralanmıştı: Yunus Akgün transferinde Galatasaray’a kötü haber!

Galatasaray'ın sezon başında Leicester City’e kiraladığı Yunus Akgün, İngiliz ekibiyle çıktığı 18 maçta 2 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Sarı-Kırmızılılar, milli futbolcunun kiralık sözleşmesine 8 milyon Euro’luk satın alma ve 9 milyon Euro’luk da zorunlu satın alma opsiyonu koymuştu.

Zorunlu satın alma opsiyonunu devreye girmesi için Leiceter City’nin Premier Lig’e yükselmesi ve Yunus Akgün’ün 25 maça 11’de başlaması gerekirken, milli futbolcu şu ana kadar sadece 8 maçta ilk 11’de sahaya çıktı.

OPSİYONUN DEVREYE GİRMESİ MUCİZELERE KALDI

FA Cup’ta yoluna devam eden ve Championship’i ilk 2’de bitirememesi durumunda play-off oynayacak olan Leicester City’nin an itibarıyla minimum 15 resmi maçı kaldı. Zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesi için 17 maça daha ilk 11’de başlaması gereken Yunus Akgün’ün bunu gerçekleştirmesi bir hayli zor gözüküyor.

8 MİLYON EUROLUK OPSİYONU DA VAR

Leicester City, 9 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmemesi durumunda normal satın alma opsiyonuyla futbolcunun bonservisini 8 milyon euro karşılığında alabilir.


Haber Kaynağı : 12punto

Galatasaray Leicester City Yunus Akgün