Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Maçı tamamlayamayan Alperen Şengün için ilk açıklama! 'Sert ve korkutucu bir sakatlık'

Houston Rockets'ın milli yıldızı Alperen Şengün, Sacramento Kings maçında sakatlanarak oyunu tekerlekli sandalyede terk etti. Bu durum, hem Rockets taraftarlarını hem de basketbol camiasını endişelendiren bir gelişme oldu.

Maçı tamamlayamayan Alperen Şengün için ilk açıklama! 'Sert ve korkutucu bir sakatlık'

NBA ekibi Houston Rockets'ın baş antrenörü Ime Udoka, Sacramento Kings maçında sakatlanarak tekerlekli sandalyede oyunu terk etmek zorunda kalan milli yıldız Alperen Şengün hakkında konuştu.

Udoka, "Bu durumu görmekten hoşlanmıyoruz. Alperen savunma pozisyonunda iken rakibini durdurmak için bir hamle yaptı. Orada neler olduğunu inceleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Houston Rockets, deplasmanda Sacramento Kings'i 112-104 mağlup ederek bu sezonki 29. galibiyetini elde etti. Maçın bitimine 40 saniye kala Alperen Şengün sakatlandı ve tekerlekli sandalyeyle sahayı terk etmek zorunda kaldı.

"KÖTÜ BİR ŞEKİLDE DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRDÜK"

Udoka, yaptığı açıklamada, "Bu durumu görmekten hoşlanmıyoruz. Alperen, savunmaya koşarken rakibini durdurmak için bir hamle yaptı. Bence deplasmandaki en iyi galibiyetlerimizden biriydi ve onun çok büyük bir katkısı oldu. Orada neler olduğunu inceleyeceğiz. Spekülasyonlardan kaçınmak istiyoruz. Bileğine kötü bir şekilde düştüğünü gördük" dedi.

Alperen Şengün'ün takım arkadaşı Fred VanVleet ise, "Sakatlıklar oyunun bir parçasıdır. Özellikle daha önce böyle bir durum yaşamamış genç oyuncuların böyle bir şeyle karşılaşması her zaman zordur. Sert ve korkutucu bir sakatlık. Umarım tüm kontroller temiz çıkar" şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

Alperen Şengün Houston Rockets NBA