Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Mahmut Uslu: Bizi kim şampiyon yapmayacak?

Eski Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uslu, Aziz Yıldırım'ın düzenlediği adaylık toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Mahmut Uslu: Bizi kim şampiyon yapmayacak?

Eski Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uslu, Haber Global'de Fatih Demirkol'un sorularını yanıtladı.

Aziz Yıldırım yönetiminde pek çok farklı görevde bulunan Mahmut Uslu, Yıldırım'ın adaylık açıklaması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Uslu, Aziz Yıldırım'ın 2018'den bu yana geçen 6 yıllık süreçte herhangi bir muhalefette bulunmadığını belirterek şunları söyledi:

"AZİZ YILDIRIM HİÇ MUHALEFET YAPMADI"

"Aziz Yıldırım 6 sene aynı pozisyonda devam etti. Hiçbir zaman muhalefet yapmadı. Tek ben birkaç kere konuşma yaptım, Aziz Yıldırım hiç muhalefet yapmadı. Artık insanların sabrı da kalmadı. Burada Fenerbahçe ya böyle devam edecek ya da düzelecek. Şampiyon olmazsanız insanlar sizi sevmiyor. Buraya gelenler özel bir davetli olmadı. Kendiliğinden duyanlar geldi.

"BİZİ ŞAMPİYON YAPMAYACAK OLAN KİM?"

Ben olursam bizi şampiyon yapmayacaklar. Kim yapmayacak? Kimin böyle bir gücü var? Bunları söyleyeceğine sporcuyu motive edeceksin. Bu çok önemli bir eleştiri konusu. Kongre üyelerinin bunu değerlendirmesi lazım.

"MOURINHO ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRİR"

Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho ile görüşmesi bana bile sürpriz oldu. Çok hoşuma gitti. 2004 yılında biz ona talip olmuştuk. 2006 yılında tesadüfen bir Galatasaray maçına gelmişti. Biz orada onunla sohbet ettik. Fenerbahçe'yi çok iyi biliyor. Bizim yaptığımız gibi, diğer başkan adayı da talip olursa Mourinho gelir. Jose Mourinho gelirse çok şeyi değiştirir.

"MADDİ OLARAK GEREĞİNİ YİNE YAPARIZ"

Aziz Yıldırım umarım başkan olur ve Fenerbahçe'yi şampiyon yapar. Mali olarak ne gerekirse yapılır. 2000 yılında 'kimsenin alamaz' dediği oyuncuları aldık. O zaman çok büyük kaynağımız yoktu. Şu anda da iyi futbolcu alabilmek çok zor. Maddi olarak ne gerekirse yapılır. 2000 yılında biz geldiğimizde bunu yaptık. Gerekirse yine yaparız."



Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Aziz Yıldırım Mahmut Uslu