Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Merih'ten sonra Alperen'den de 'bozkurt' işareti geldi

Milli futbolcumuz Merih Demiral'dan sonra bir bozkurt işareti de Sırbistan’daki müsabakada grekoromen stil 82 kilogramda Avrupa Şampiyonu olan Alperen Berber'den geldi.

Merih'ten sonra Alperen'den de 'bozkurt' işareti geldi

Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcusu Alperen Berber, Sırbistan'ın ev sahipliğinde düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. Grekoromen stil 82 kilogram kategorisinde mücadele eden genç sporcu, Avrupa Şampiyonu oldu.

Sırbistan'da 1-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen U20 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Samsunlu Milli güreşçi Alperen Berber, başarılarına bir yenisini daha ekledi. 

Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nün milli sporcusu Alperen Berber, grekoromen stil 82 kg kategorisinde rakiplerini mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. 

Berber de Merih Demiral gibi sevincini bozkurt işareti yaparak gösterdi.

İYİ PARTİ BAŞKANI DERVİŞOĞLU PAYLAŞTI

Alperen Berber'in Avrupa Şampiyonluğunu tebrik eden İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Sırbistan’da düzenlenen U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 82 kg kategorisinde rakiplerini mağlup ederek altın madalyanın sahibi olan millî sporcumuz Alperen Berber'i yürekten kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Cumhuriyetimizin açtığı yolda ilerleyen Türk gençlerini dün hiçbir kuvvet durduramadı. 

Hiç şüphemiz yok ki;

Bundan sonra da ne cezalarla ne yaptırımlarla ne de yıldırma politikalarıyla hiç kimsenin durduramayacağını herkese göstermeye devam edeceklerdir! 


Haber Kaynağı : 12punto

Alperen Berber Altın madalya Avrupa Güreş Şampiyonası İYİ Parti Merih Demiral Madalya Milli sporcu Müsavat Dervişoğlu