Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Metin Oktay'ı hatırlattı: Uğur Dündar'dan kutlama yapan Galatasaraylı futbolculara tepki

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Süper Kupa maçında yaşananların ardından yaptığı paylaşımda Galatasaray'ın efsane kaptanı Metin Oktay'ı hatırlattı.

Metin Oktay'ı hatırlattı: Uğur Dündar'dan kutlama yapan Galatasaraylı futbolculara tepki

Fenerbahçe, Galatasaray'la oynayacağı Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı aldı.

Maçın 50. saniyesinde Galatasaray Icardi'nin golüyle 1-0 öne geçerken, Fenerbahçe yönetimi takımı sahadan çekerek Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) sahadan çekti.

Maçın tatil edilmesinin ardından Galatasaraylı futbolcular sahada kutlama yaptı.

UĞUR DÜNDAR'DAN GALATASARAYLI FUTBOLCULARA TEPKİ

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, kendisine ait X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda Galatasaraylı futbolcuların sevinmesine tepki gösterdi.

Sarı-Kırmızılı kulübün efsane kaptanı Metin Oktay'ı hatırlatan Dündar, "'Taçsız Kral' Metin Oktay yaşıyor ve dün gece kaptanlık yapıyor olsaydı, ilk dakikada ayağına gelen o topu kaleye göndermek yerine, auta atardı!" Takım arkadaşlarının çocuksu sevinç gösterileri yapmalarını engellerdi" yorumunu yaptı.

Uğur Dündar'ın paylaşımı şöyle;

"Tüm futbolseverlerin gönlünde taht kurmuş "Taçsız Kral" Metin Oktay yaşıyor ve dün gece kaptanlık yapıyor olsaydı, ilk dakikada ayağına gelen o topu kaleye göndermek yerine, auta atardı!

Ayrıca takım arkadaşlarının sanki zorlu bir maçtan sonra kupayı almışlar gibi çocuksu sevinç gösterileri yapmalarını engeller, olgunlukla kabul ederdi.

Çünkü Fenerbahçelilerin o eylemi sadece kendi kulüpleri için değil, TFF'nin adaletsizliğine karşı bütün kulüpler için yaptıkları bir eylem olduğunu bilirdi.

Eeee insan durduk yere "Taçsız Kral" olarak anılmıyor!

Mekânı cennet olsun..."


NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde maçları nedeniyle Galatasaray'la oynayacağı Süper Kupa maçının ertelenmesi için TFF'ye başvurmuştu. Mehmet Büyükekşi yönetimindeki TFF, Sarı-Lacivertli kulübün talebini reddetmişti. Bunun üzerine Fenerbahçe, Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı almıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Galatasaray Mehmet Büyükekşi süper kupa Uğur Dündar Metin Oktay