Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Montella'nın Arda Güler'e olan tavrı gündem oldu. Yeleğini aldı, uzaklaştırdı

Çarşamba günü Çekya ile grubun son maçında karşılaşacak olan Türkiye hazırlıklarını sürdürüyor. A Milli Takımın hazırlık çalışmaları sırasında kameraya yansıyan görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Montella'nın Arda Güler'e olan tavrı onu takımdan dışladığı yönünde yorumlar aldı. TFF'den, tepki çeken görüntülere dair açıklama geldi.

Montella'nın Arda Güler'e olan tavrı gündem oldu. Yeleğini aldı, uzaklaştırdı

Portekiz maçında maça geç alındığı için tartışma konusu olan ve milli takımda ikinci plana itilmeye çalışıldığına dair yorumlara konu olan Arda Güler'e dair yeni bir görüntü ortaya çıktı.

Çekya ile grubun son maçına çıkacak olan A Milli Takım hazırlıklarını sürdürürken, genç oyuncu Arda Güler'in performansı da konuşulmaya devam ediyor. Son olarak takımın hazırlık çalışmaları sırasında kameraya yansıyan görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

A Milli Takım'ın hazırlık çalışması sırasında kameraya yansıyan görüntüde, Montello'nun Arda Güler takımla çalışırken bir anda onun yeleğini alarak arkadaşlarından uzaklaştırdığı görülüyor.

Yapılanlara anlam veremeyen Arda Güler bir süre daha takım arkadaşlarının yanında durup daha sonra oradan uzaklaşıyor. Söz konusu görüntüler hakkında bir açıklama yapılmazken, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı bu görüntüleri Arda Güler'in milli takımdan dışlanmaya çalışıldığı yönünde yorumladı.

Arda Güler, Portekiz maçında 70. dakikada maça alınmış ve Montello'nun bu tercihinin altında Arda'nın 'ciddi' sakatlığının yattığı iddia edilmişti.

Montella'nın Güler'e yaptığı hareket sosyal medyada 'EvladınasahipçıkTürkiye' etiketiyle gündem oldu.

 

TFF, Milli Takım'ın bugünkü antrenmanı öncesinde Arda Güler ile Vincenzo Montella'nın 'yelek' görüntülerine ilişkin açıklama yaptı.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"A Millî Takımımızın bu akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında, televizyon kameralarına yansıyan görüntüler üzerine yorum yapılarak oluşturulmuş bir video, sosyal medya mecraları üzerinden dolaşıma sokulmuştur.

Antrenman öncesinde millî futbolcumuz Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle, Çekya maçına kendisini en sağlıklı şekilde hazırlayabilmek adına, bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyetimiz ve oyuncu arasında fikir birliğine varılmıştır.

İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, millî futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir.

Kalbi Türk Millî Takımı için atan sağduyulu vatandaşlarımızın bu tür içeriklere itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız."

Türkiye Futbol Federasyonu


Haber Kaynağı : 12punto

A Milli Takım Arda Güler Çekya Türkiye