Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Nihat Kahveci'den Dzeko övgüsü: İstanbul Havalimanı gibi!

Fenerbahçe'nin Hatayspor'u 2-0 yendiği mücadeleyi Nihat Kahveci değerlendirdi. Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin attığı ilk golde Osayi-Samuel'in deparıyla ilgili Formula 1 benzetmesi yaptı. Nihat Kahveci Edin Dzeko'yu da İstanbul Havalimanı'na benzetti.

Nihat Kahveci'den Dzeko övgüsü: İstanbul Havalimanı gibi!

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Hatayspor'u 2 golle geçti. Karşılaşmanın ardından ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Nutspor YouTube kanalında mücadeleyi değerlendirdi. İşte Nihat Kahveci'nin maçla ilgili yorumları:

Fenerbahçe'de biri var. Forvet oyuncusu, sağ kenar, sol kenar, forvet arkası, ön libero. Bağlantı noktası İstanbul Havalimanı gibi, adı Dzeko. Bu kadar olur.

Osayi-Samuel'e öyle bir gol attırdı ki böyle nokta atışı pas muhteşem bir asist. Ama orada da Samuel'in deparı... Bugün Formula 1 başladı biliyorsun, Verstappen'in çıkışı gibiydi. Samuel orda öyle bir patladı ki böyle bir şey yok yani.

Kötü oynadığında eleştiriyorsak, son dönemdeki performansını da överim. Krunic'i gördükten sonra "Gattuso mu izledik" gibi oldu biraz. Her alandaydı.

Fenerbahçe'de bana göre maçın adamı Dzeko. Kusursuz bir futbol oynadı bana göre. Bana bir daha 'Nihat abi, Batshuayi mi oynar Dzeko mu?' diye sormayın arkadaşlar. 

Dzeko gol de atmasa yapmış olduğu katkıyı gördükten sonra neden ben 'Dzeko oynar' dedim bugün bence net bir şekilde kanıtlıyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Dzeko osayi samuel Nihat Kahveci