Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

RAMS Park'ta nefes kesen maç! Galatasaray çeyrek finalde...

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Bandırmaspor'u sahasında 4-2 mağlup etti. Sarı kırmızılı takım 3-0'dan 3-2'ye yakalansa da mücadeleyi kazanarak çeyrek finale yükseldi.

RAMS Park'ta nefes kesen maç! Galatasaray çeyrek finalde...

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Bandırmaspor ile karşılaştı.

RAMS Park'ta oynanan maçı Galatasaray 4-2 kazandı. Sarı kırmızılı takım 3-0'dan 3-2'ye yalansa da mücadeleyi kazanarak çeyrek finale yükseldi. Sarı kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Davinson Sanchez, 36. dakikada penaltıdan Halil Dervişoğlu, 40. dakikada penaltıdan Tete ve 90+5. dakikada yeni transfer Carlos Vinicius kaydetti. Bandırmaspor'un golleri 45+3. dakikada Sergen Piçinciol ve 77. dakikada Mulumba'dan geldi.

Galatasaray bu sonuçla Ziraat Türkiye Kupası'nda adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kura çekimi 12 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

DAKİKA - SKOR | Galatasaray 4-2 Bandırmaspor

90+5' GOL | Galatasaray Vinicius ile farkı tekrardan ikiye çıkardı.

85' Bandırmaspor etkili geldi. Mulumba sağ kanattan geldi ve pasını Emre'ye verdi ancak Emre ortasını açamadan savunma topu kornere gönderdi.

77' GOL | Mulumba ile Bandırmaspor farkı bire indirdi.

68' SARI KART | Bandırmaspor'da kaleci Akın itirazdan sarı kart gördü.

63' GOL İPTAL | Hakem VAR kontrolünün ardından golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti.

60' GOL | Bandırmaspor farkı Mustafa ile bire indirdi. Sağ kanattan topla buluşan Levent'in ortasında arka direkte boşta kalan Mustafa topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi.

59' SARI KART | Eyüp Aydın yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

45' GOL | Bandırmaspor Sergen Piçinciol ile fark ikiye düştü. Sol kanatta topla buluşan Levent'in ortasında savunma arkasına sarkan Sergen topu kontrol etti ve kalecinin kapattığı köşeden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

41' GOL | Tete ile fark üçe çıktı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Tete kendi soluna şutunu çekti. Kaleci Akın yine köşeyi tahmin etse de topa dokunamadı. Galatasaray farkı üçe çıkardı.

38' PENALTI | Gakatasaray yine etkili geldi. Kazımcan kullandığı taç atışında savunma arkasındaki Vinicius'a pasını verdi. Karşı karşıya pozisyonda kaleciyi çalımlayan Vinicius şutunu çekemeden savunma topu kornere uzaklaştırdı. Korner sonrasında ceza sahasına çıkan topta Tete şutunu çekti. Top savunmadan geri döndü. Hakem VAR uyarısı sonrasında Levent'in topa elle müdahale ettiğini söyledi ve penaltı kararı verdi.

36' GOL | Halil ile fark ikiye çıkıyor. Penaltıda topun başına geçen Halil kendi soluna düzgün bir vuruş yaptı. Kaleci Akın atlasa da topa dokunamadı ve Galatasaray farkı ikiye çıkardı.

32' PENALTI | Ön alan baskısıyla topu kazanan Tete sol kanattan ceza sahasına giren Zaha'ya pasını verdi. Zaha'nın karşı karşıya çektiği şutu kaleci Akın kurtardı. Pozisyonun devamında Zaha yerde kaldı. Hakem VAR ile konuşma halinde. Hakem VAR monitörünün başına gitti. Hakem VAR kontrolünün ardından penaltı vuruşu kazandı.

29' Bandırmaspor net fırsattan yararlanamadı. Sağ kanattan topla gelen Djitte ortasında topu Doğan Can'a attı. Doğan Can müsait pozisyonda topu kaleci Günay'ın üstüne vurdu.

27' GOL | Galatasaray Davinson Sanchez ile öne geçiyor. Eyüp'ün sağ kanattan açtığı ortada altı pasın içerisinde iyi yükselen Sanchez topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi.

22' Net fırsat kaçtı. Atağın devamında çalımlarla ceza sahasına giren Halil pasında solundaki Zaha'yı buldu. Zaha'nın yerden sert şutu direğin yanından auta çıktı.

19' Net fırsat kaçtı. Halil'in pasında savunma arkasında topla buluşan Barış boş pozisyondaki Vinicius'a pasını verdi. Vinicius topu boş kaleye gönderemedi. Yardımcı hakem pozisyon bittikten sonra ofsayt bayrağını kaldırdı.

8' Galatasaray etkili geldi. Sağ kanattan topla birlikte gelen Tete sol kanattan ceza sahasına giren Halil'e pasını verdi ancak Halil şutunu çekemeden savunma topu kornere gönderdi.

1' Zorlu mücadelede ilk düdük geldi.


Haber Kaynağı : 12punto

Ziraat Türkiye Kupası Bandırmaspor Galatasaray