Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Rıdvan Dilmen'den İsmail Kartal'a eleştiri 'Ben Ali Koç olsam...'

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendiren yorumcu Rıdvan Dilmen, Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü İsmail Kartal'ı eleştirdi.

Rıdvan Dilmen'den İsmail Kartal'a eleştiri 'Ben Ali Koç olsam...'

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.

1-0 geriye düşen Sarı-Lacivertliler, Mert Hakan Yandaş ve Michy Batshuayi'nin golleriyle maçı 2-1 kazandı. Fenerbahçe bu sonuçla maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Maçın ardından spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, TV 8,5 ekranlarında mücadeleyi yorumladı.

Dilmen Fenerbahçe'in teknik patronu İsmail Kartal'ı sert bir dille eleştirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in değerlendirmeleri;

Stres kimde olur? Üniversite öğrencisi sınava hazırlanırken çalışmıyorsa onda olur. Lideriniz tedirgin olursa daha 1. dakikada, ne kadar tecrübeli olursa olsun oyuncuyu da etkiler.

50 bin kişiyi de etkiler. Bu maçı kazanırsan lidersin. Teknik direktörlere saygım sonsuzdur. Başkanlar soyunma odasına girmez, yöneticiler karışmaz denir. Ben Ali Koç olsam uçarak gitmiştim. 

'Bir dakika beyler, haberiniz yok galiba, lig bitiyor. Puan kaybına tahammülümüz yok. Mavili takım Real Madrid gibi gelmiş, dönen topları alıyor. Bu tedirginlik, bu telaş, 8 geri pas nedir?' derim."

Bu galibiyet çok değerli bir galibiyet. Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki orta sahasıyla şampiyonluk yarışına giremezsin. Yedek kulübesinde bir kişi çıkıp, 'İsmail hocam Szymanski'yi oyuna alsana' demiyor mu ya?

Maçın temposunu Kasımpaşa belirledi. Fenerbahçe aşırı temposuz başladı. Ben bile beklemiyordum bu kadar olmasını. İsmail Kartal ilginç bir şekilde ikinci yarıya başlarken oyuncu değişikliği yapmadı anlamlandıramadım.


Haber Kaynağı : 12punto

İsmail Kartal Rıdvan Dilmen