Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ronaldo ile fotoğraf çektirmek için sahaya giren Berat Uluğ'a men cezası

A Milli Takım'ın Portekiz ile oynadığı maçta sahaya koşarak giren ve Ronaldo'yla fotoğraf çektiren Türk taraftarı Berat Uluğ'a UEFA turnuvanın geri kalanında maçlardan seyir cezası verdi.

Ronaldo ile fotoğraf çektirmek için sahaya giren Berat Uluğ'a men cezası

EURO 2024'te cumartesi günü Türkiye-Portekiz maçı oynandı. Maça Türk taraftarı Berat Uluğ'un sahaya atlayarak Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çektirmesi damga vurdu.

UEFA'dan Uluğ'a ceza geldi. İngiltere'den Express'in haberine göre UEFA, Cristiano Ronaldo ile selfie çekmek için sahaya atlayan Berat Uluğ'a turnuvanın geri kalanında maçlardan seyir cezası verdi.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"UEFA, Cumartesi günü sahaya koşarak Cristiano Ronaldo ile selfie çeken çocuğun Euro 2024'teki tüm maçlardan men edileceğini açıkladı."

UEFA'dan bir yetkili, Express'e şu açıklamayı yaptı:

"Sahaya herhangi bir şekilde girilmesi stadyum kurallarının ihlali anlamına gelir ve stadyumdan ihraç edilmeye, tüm turnuva maçlarından men edilmeye ve izinsiz giriş için resmi suç duyurusunda bulunulmasına neden olur.

12 yaşından küçükler için herhangi bir cezai sorumluluk söz konusu değildir, ancak eşlik eden yetişkin, çocuğun biletleme hüküm ve koşullarına uygun olarak stadyum kurallarına uymasını sağlamaktan sorumludur."

'ODAMDA SAKLAYACAĞIM'

 

Almanya kulüplerinden KSV Hessen Kassel’in U11 takımının 10 numarası olan Berat ise, "Hayallerimi gerçekleştirdim. Artık Cristiano Ronaldo ile bir fotoğrafım var. Bunu bir tişörte bastıracağım ve odamda saklayacağım" diye konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

Cristiano Ronaldo Ceza Berat Uluğ

İlgili Haberler