Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Rumen teknik adamdan Fatih Terim’e meydan okuma

Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, Yunanistan’da lider PAOK’u çalıştıran oğlu Razvan Lucescu’nun, Panathinaikos’un yeni hocası Fatih Terim ile yapacağı maçlarda üstünlük sağlayacağını düşündüğünü söyledi.

Rumen teknik adamdan Fatih Terim’e meydan okuma

Dinamo Kiev’den ayrıldıktan sonra boşta olan Mircea Lucescu, AA’ya yaptığı açıklamada, sezon başında bir kulüple anlaşmayı tercih ettiğini belirtti. Ukrayna’da yaşanan savaşın kendisini psikolojik olarak yıprattığını ifade eden 78 yaşındaki çalıştırıcı, şu an ailesiyle vakit geçirdiğini kaydetti.

Lucescu, Fatih Terim’in Yunanistan Süper Ligi’ne renk katacağını ancak oğlu Razvan’ın PAOK ile şampiyonluğa ulaşacağını düşündüğünü dile getirdi. Lucescu, kendisinin de geçmişte Terim’e karşı başarılı sonuçlar aldığını hatırlattı.

SÜPER KUPA YORUMU

Lucescu, Türkiye Futbol Federasyonunun davetlisi olarak Riyad’a Süper Kupa maçı için gittiğini ancak organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle müsabakanın ertelendiğini de hatırlattı. “Süper Kupa maçı Türkiye dışında oynanmamalı. Bence Ankara’da olabilir, Antalya ve İzmir de final için uygun. Suudi Arabistan’da ertelenen maçta çok az seyirci vardı. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarının tıklım tıklım dolduracağı bir statta final maçı yapılmalı.” şeklinde görüş belirtti.



Haber Kaynağı : 12punto

Mircea Lucescu Yunanistan Süper Ligi Fatih Terim