Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

Salih Uçan Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Süper Lig'den teklif

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan'ın, siyah beyazlı yönetimden beklediği teklifi alamadığı ve kendisine gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğu öne sürüldü. Beşiktaş ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini henüz yenilemeyen Salih Uçan'ın yeni durağı Trabzonspor olabilir.

Salih Uçan Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Süper Lig'den teklif

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan'ın, siyah beyazlı yönetimden beklediği teklifi alamadığı ve kendisine gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğu öğrenildi.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Uçan, Beşiktaş'tan yeni bir teklif almayı bekliyor. Bu arada, Trabzonspor'un Salih Uçan'ı transfer etmek için girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre, yeni sezonda daha güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Trabzonspor, Salih Uçan'ı transfer listesinin ilk sıralarına koydu. Bordo mavililer, Uçan'ın durumunu yakından takip ediyor.

Beşiktaş'tan istediği teklifi alamayan 30 yaşındaki futbolcu da gelen teklifleri değerlendiriyor. Salih Uçan'ın Türkiye'de kalmayı seçmesi halinde en yakın adresinin Trabzonspor olduğu bildirildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Salih Uçan Trabzonspor