Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.774

Samsunspor'da Douglas Costa şoku!

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Douglas Costa ile her konuda anlaştıklarını ve uçak biletini bile hazırladıklarını açıkladı.

Samsunspor'da Douglas Costa şoku!

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Douglas Costa ile anlaşma sağladıklarını ancak transferin gerçekleşmediğini A Spor'a yaptığı açıklamada belirtti.

Yıldırım, oyuncuyla her konuda anlaştıklarını ve uçak bileti hazırken, oyuncunun Miami'de bulunduğunu söyledi. Ancak, Douglas Costa'nın Fenerbahçe maçını izledikten sonra takıma adapte olması için en az 4 hafta zamanı olması gerektiğini ve bu süre zarfında eşiyle Miami'de olması gerektiğini ifade etti.

Oyuncunun Samsunspor'a olan desteğinin az olacağını ve MLS'de kalmayı ya da Brezilya'ya gitmeyi düşündüğünü belirtti. Douglas Costa'nın dürüst bir şekilde durumu ilettikten sonra, Samsunspor yönetimi olarak kendisine teşekkür ettiklerini dile getiren Yıldırım, transferin bu şekilde sonlandığını ifade etti.

Douglas Costa, geçtiğimiz hafta Fluminense ile 1 yıllık sözleşme imzalayarak Brezilya'ya dönmüştü. Oyuncu, kariyerinde aradığı bir fırsat bulduğunu ve Fluminense'nin rekabetçi bir ekip olduğunu belirterek, bu kararı aldığını açıklamıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Douglas Costa Fluminense Samsunspor