Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Shevchenko'dan çok konuşulacak Arda Güler yorumu

Dünya futbol tarihinin önemli golcüleri arasında bulunan Ukraynalı Andriy Shevchenko, EURO 2024'te gösterdiği performansla dikkat çeken A Milli Futbol Takımı ve Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu.

Shevchenko'dan çok konuşulacak Arda Güler yorumu

TRT Spor'a konuşan Ukraynalı efsane, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın turnuvada oldukça iyi bir iş çıkardığını belirtti ve Arda Güler'e övgüler yağdırdı.

Shevcenko, Arda Güler'in genç olmasına rağmen büyük bir yetenek olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Bana göre Vincenzo Montella oldukça iyi bir iş çıkardı. Türk Milli Takımı’nın başarılı olduğunu düşünüyorum. Montella milli takımı kritik bir dönemde aldı. Bence kısa süre içinde iyi bir çalışma yaptı.

"GENÇ AMA ÇOK BÜYÜK BİR YETENEK"

Birbirinden değerli oyuncularınız var. Onlardan biri Arda Güler. Genç ama çok büyük bir yetenek. Turnuva süresince şunu gördüm. Herkesi büyüleyen bir oyun tarzı ve tekniği var. Gerçekten yeni bir yıldız doğuyor diyebiliriz.

"TÜRK TARAFTARLAR HARİKA BİR GÖRÜNTÜ YARATTI"

Avrupa Şampiyonası’na damga vuran özel anları oldu. Ayrıca özellikle vurgulamak istediğim bir başka konu Türk taraftarlar... Gerçekten inanılır gibi değil. O heyecan, o tutku, o yollardaki coşku dolu kutlamalar harika bir görüntü yarattı. Almanya’daki Türklerin desteği, neşesi, eğlencesi büyük bir iz bıraktı. Takımlarını bir an olsun yalnız bırakmadılar."


Haber Kaynağı : 12punto

A Milli Takım Arda Güler ukrayna