Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Southgate'ten İspanya itirafı: En iyi takım onlardı

EURO 2024'ün finalinde İngiltere, İspanya'ya 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti. Karşılaşmanın ardından İngiltere Milli Takım Teknik Direktörü açıklamalarda bulundu. Southgate, İspanya'nın iyi bir turnuva geçirdiğini söyledi.

Southgate'ten İspanya itirafı: En iyi takım onlardı

EURO 2024 finalinde İspanya'ya 2-1 mağlup olarak turnuvayı ikinci sırada bitiren İngiltere'nin teknik direktörü Southgate maçın ardından açıklamalarda bulundu. Üst üste iki final kaybettiklerini hatırlatan Southgate, "Bir final kaybetmek inanılmaz derecede zor. Öncelikle, İspanya'yı tebrik ederim. Turnuvanın en iyi takımı onlardı. Bu gece de iyi olan onlardı. Ancak oyuncularımız da inanılmazdı. Herkese inanılmaz geceler yaşattılar. Çaba, istek ve karakter açısından daha fazlasını veremezlerdi" ifadelerini kullandı. 

Final gecesinde İngiltere milli takımı için "yeterince iyi olamadık" ifadelerini kullanan Southgate, "Topu yeterince iyi tutamadık. Aslında, özellikle ilk yarıda iyi savunma yaptık, onların olasılıklarını sınırladık. Ancak gol yiyene kadar topu iyi kullanmadık. Sonrasında oyuna denge getirdik. Ancak turnuvadaki fiziksel sorunlar, uzatma süreleri ve bu gece topa sahip olma süremizin azlığının sonunda büyük bir bedel ödedik" dedi.

Southgate sözlerini "Hatalar yapmamızın nedeni bence bacakların tükenmeye başlamasıydı. Oyuncularım final maçını 85. dakikaya kadar zorladı. Gerçekten inanılmazlardı." değerlendirmesinde bulundu" ifadeleriyle noktaladı.


Haber Kaynağı : 12punto

EURO 2024 Gareth Southgate İngiltere