Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Spor yazarları Galatasaray - Beşiktaş finalini değerlendirdi: 'Formaları tanımasak...'

Turkcell Süper Kupa'da Beşiktaş, Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek şampiyon oldu. İşte spor yazarlarının maç yorumları...

Spor yazarları Galatasaray - Beşiktaş finalini değerlendirdi: 'Formaları tanımasak...'

Galatasaray'ı 5-0 mağlup eden Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa'da şampiyonlupa ulaştı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.

Spor yazarlarının yorumları şöyle:

"OKAN BURUK'U MAT ETTİ",

Levent Tüzemen: "Beşiktaş'ı kutluyorum, Nelsson'un hatasından buldukları erken golden sonra telaş ve panik yapmadılar, oyun disiplininden hiç kopmadılar, topu Galatasaray'a verip akıllı ve düzenli takım savunması yaptılar. Van Bronckhorst, ortaya bir oyun sistemi koydu ve başarılı oldu. Okan Buruk'u taktik ve oyun planı olarak mat etti. Futbolda egonu öne çıkarıp "Her şeyi ben bilirim" diye hareket edersen böyle duvara toslarsın. Okan Buruk'un orta alandaki Berkan fantezisi ve Zaha'yı kesip Kerem Aktürkoğlu'nu tercih etmesi, Davinson Sanchez gibi Copa America'nın en iyi savunmacısını kulübede oturtması büyük hataydı."

'HAZIRLIK MAÇI YAPTI' DERDİK'

Ahmet Çakar: "Galatasaray, tüm zamanların en kötü sezon başlangıcını yaptı. Formalarını ve oyuncuları tanımasak, 'Beşiktaş, İkinci Lig B Grubu'ndan bir takımla hazırlık maçı yaptı' derdik."

'BRONCKHORST GALASI'

Uğur Meleke: "Beşiktaş’ın yeni teknik adamı Van Bronckhorst, Olimpiyat Stadı’nda şahane bir gala yaptı dün. Geçen sezonki Beşiktaş’ın en büyük sorunu “gri adamlar”dı. Takımın yarısının ya sağlığı gri, ya performansı gri, ya pozisyonu gri idi. Bu Beşiktaş tüm bu griliklerden arınmış. Herkesin pozisyonu net. Herkes diri."

"SON ŞAMPİYONA POZİSYON DAHİ VERMEDİ"

Güntekin Onay: "Beşiktaş çok daha organize, kararlı ve fiziksel olarak çok daha iyi durumdaydı. Galatasaray’a pozisyon vermeden 5 gol atıp tarihi bir zafer elde etti. İlk dakikada gelen golün ardından çok akılcı oynayan siyah beyazlılar son şampiyona pozisyon dahi vermedi."


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş süper kupa Galatasaray